Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha a barátnőm...

Mit tegyek ha a barátnőm elhanyagol?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár hónapba rosszul érzem magam, mivel már több mint 4 éve barátok vagyunk. Amikor iskolába vagyunk és mondani szeretnék valamit mindig elfordul és elkezdi keresni a barátját.. Mostanába alig beszélünk.. Ha beszélünk akkor is neki mindig a pasija a téma beszéltem vele és elmondtam hogy mi fáj nekem és aztmondta hogy próbál velem foglalkozni, de azóta csak rosszabb lett..nemtudom mit tehetnék.
2016. jan. 11. 18:34
 1/4 anonim válasza:
Te konkretan nem sok mindent tehetsz. Az erteheto,hogy mar nem annyi idot toltotok egyutt mivel baratja van. De szerintem,beszelj vele. Csinaljatok programokat sulin kivul egy delutan, baratja nelkul.
2016. jan. 11. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem baratno, hanyagold!
2016. jan. 11. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom még tinik vagytok és a barátnődnek ez lehet az első kapcsolata.Ekkor még természetes lehet,hogy minden gondolata a pasija körül forog és ki kell tapasztalnia,hogy mi az egészséges egyensúly a barátokra és a barátra szánt idő között.

Viszont amit ő művel,már túlzásnak gondolom,szabályosan bunkóság.Annyit tehetsz,hogy új barátokat keresel.

2016. jan. 11. 19:08
 4/4 A kérdező kommentje:
(14/L) igen tényleg mondhatom bunkóságnak mivel amikor áthívtam szilveszterkor és egy filmet néztünk meg folyton vele beszélgetett.. Másnap meghívtam moziba míg a film elkezdődött csak vele beszélt..kicsit rosszul esett, örülök neki hogy boldog vele de azért rám is szakíthatna időt!. Köszi a válaszokat!
2016. jan. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!