Mit tegyek ha a barátnőm elhanyagol?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár hónapba rosszul érzem magam, mivel már több mint 4 éve barátok vagyunk. Amikor iskolába vagyunk és mondani szeretnék valamit mindig elfordul és elkezdi keresni a barátját.. Mostanába alig beszélünk.. Ha beszélünk akkor is neki mindig a pasija a téma beszéltem vele és elmondtam hogy mi fáj nekem és aztmondta hogy próbál velem foglalkozni, de azóta csak rosszabb lett..nemtudom mit tehetnék.2016. jan. 11. 18:34
1/4 anonim válasza:
Te konkretan nem sok mindent tehetsz. Az erteheto,hogy mar nem annyi idot toltotok egyutt mivel baratja van. De szerintem,beszelj vele. Csinaljatok programokat sulin kivul egy delutan, baratja nelkul.
3/4 anonim válasza:
Gondolom még tinik vagytok és a barátnődnek ez lehet az első kapcsolata.Ekkor még természetes lehet,hogy minden gondolata a pasija körül forog és ki kell tapasztalnia,hogy mi az egészséges egyensúly a barátokra és a barátra szánt idő között.
Viszont amit ő művel,már túlzásnak gondolom,szabályosan bunkóság.Annyit tehetsz,hogy új barátokat keresel.
4/4 A kérdező kommentje:
(14/L) igen tényleg mondhatom bunkóságnak mivel amikor áthívtam szilveszterkor és egy filmet néztünk meg folyton vele beszélgetett.. Másnap meghívtam moziba míg a film elkezdődött csak vele beszélt..kicsit rosszul esett, örülök neki hogy boldog vele de azért rám is szakíthatna időt!. Köszi a válaszokat!
2016. jan. 11. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!