Amiota sulit valtottam, nem talalok lb-t Most meg szerintem megvan, legalabbis azt hiszem. Neki mar megvoltak a lb-i de oket otthagyta es velem lett. Es mostanabam egyre inkább elhanyagol és velük van. Miert?
Ma is tesin nem akart az en parom lenni, hanem az egyik volt lb-enek rekanak, es nekem kellet a luzerrel lennem parban. ugy erzem nem mond el nekem sok mindent amit a volt lb-inek igen. de en mindent elmondok neki.Mindig megvarom de ő mostanaban nem.Szerintetek ő is csak kihasznál? egyebkent o nagyon aranyos kedves es nagyon sokat nevetunk egyutt. Vagy szerintetek miert ilyen a viselkedese mostanaban? Mit tudnék tenni hogy "visszahoditsam?" 12/L
Ui: tavaly azt hitt megtalaltam a lb-met de csak kihasznált az a masik lany
Hagyd a p*csába. Te neki nem vagy a legjobb barátnője, keress mást.
Egyébként csak egy jó tanács ne ítélkezz mások felett.
Mi az hogy a "luzerrel" kellett együtt lenned?
Nem lúzer,csak más de ha alapból így kezelitek,azzal fájdalmat okoztok neki,és később az élettől duplán viszakapjátok.
Te kezded is vissza kapni,azzal hogy találtál magadnak 1 kamu barátot. Ja és ne legyél naív, vedd észre amikor ki akarnak használni.
Egyet tanulj meg: NINCS olyan, hogy lb!
Az én középsulis barátnőm, akivel nővérként szerettük egymást 4 évig, érettségi óta alig keres (8 éve), a fősulis barátnő pedig amióta bepasizott (kb. 3 év). A harmadik csaj, pedig, akit szintúgy a barátnőmnek hittem, 2 évig folyamatosan pfázott a hátam mögött, és a párkapcsolatomat is szétszedte. Ennyi a nőkről, a 95%-uk csak lelki szemetesládának használja a barátnőjét.
Nem véletlenül jövök ki jobban srácokkal, ők többnyire egyenesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!