Elhanyagol a barátnőm?!?
Tudod tartani nekik szex közben a gyertyát.
:)
Annyira undoritoak vagytok!!! Minek kommetelsz ha nem tudsz normalis dolgot mondani?!?
Hat nagyon elhitted hogy vicces vagy.(nem rad ertem egyes, neked koszonom)
Ez sajnos ilyen.Nem elhanyagol csak már a barátjával szeretne több időt tölteni.
Csak mondjuk barátnődtől gáz,hogy akkor hív át,ha ott a barátja. Vagy csak te mész minden este? Viszont akkor ne este menj hanem délután.
Nekem barátnőm elköltözött a párjához én csak addig lehetek náluk míg a párja meg nem érkezik.Vagyis maradhatnék,nem zavarok csak én nem szeretnék kellemetlenkedni.Tök szar,hogy utazok egy órát hozzá és akár péntekenként vagy szombatonként amikor nincs meló másnap, sokáig nála maradnék beszélgetni,hülyéskedni,esetleg iszogatni,táncolni (mivel discoba már nem jár,amióta párja van).De nem lehet 18-19 óra körül már le kell lépnem :/
Mondjuk a másik,hogy legkésőbb az éjféles vonattal tudok haza jönni,mert az az utolsó.A kövi hajnal 4 kor jön.
De jó volt amíg 5 percre lakott és nem volt barátja :(
Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni,de nekem már évek óta nem jön össze egy kapcsolat sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!