Mit gondoltok, miért csinálja ezt? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiúbarátom akivel nagyon jól kijövök. Régebben tetszett neki a legjobb barátnőm, de most nem tudom, hogy mit akar tőle, velem viszont sokszor úgy viselkedik mintha szerelmes lenne belém, kedves, úgy mosolyog rám mint a szerelmére, mindig a képeimet nézegeti facebookon, bókol nekem és sokszor perverzkedik. Aztán mikor legjobb barátnőmmel beszélget akkor nekem már vissza se ír, szóval mintha olyankor nem érdekelném őt. Mit gondoltok, mit akár hat valójában?2016. jan. 10. 23:12
1/2 Kocuska válasza:
Hát téged is szeret de őt jobban szereti és őt jobban akarja. Nem akarok gonosz lenni de abból amit leírtál az jött le nekem hogy te vagy a másodlagos ha esetleg nem tudna osszejönni a barátnőddel.
2/2 A kérdező kommentje:
De barátnőmmel olyan a kapcsolatuk, hogy sokszor veszekednek meg aztán napokig nem is beszélnek egymással, barátnőm mindenfélét beszél róla, hogy hülye, kétszínű meg ilyenek. Velem nem veszekszik soha a fiú. Mindig nagyon jól megvagyunk.
2016. jan. 11. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!