Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hisztek a fiù-lány\férf...

Hisztek a fiù-lány\férfi-női barátságokban?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok mások\ a ti véleményetekre :)
2016. jan. 10. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Részemről igen.

Nekem is van két lánybarátom és egyikünk se akar többet a másiktól.

22/F

2016. jan. 10. 22:54
 12/14 anonim válasza:

Én hiszek! Márpedig azért mert SOSE jöttem ki a csajokkal. Egyetlen egy barátnőm volt egész életemben. Mindig is fiú barátaim voltak és vannak. Sosem voltam bunkó, vagy flegma vagy fiús. Csak egyszerűen amikor lányokkal barátkoztam, mindig tökrement minden. Sok volt nekem a nyekergés, nyávogás. A fiúkkal ugyan úgy bármit meglehet beszélni. Ugyan úgy össze lehet futni stb.

25/L

2016. jan. 11. 00:44
 13/14 anonim ***** válasza:

én hiszek, de nekem ahhoz, hogy igazán jó fiúbarátom legyen, kell lennie valami kis szikrának is :D mert én szeretek hozzábújni a barátaimhoz, és hát ez ilyen fura, de én így vagyok ezzel.

kerültem már olyan helyzetbe hogy már olyan jó barátok voltunk hogy smároltunk is, 5hónapig "csak barátok" voltunk továbbra is. aztán összejöttünk és 3 évig együttvolunk.

2016. jan. 12. 22:19
 14/14 Mcgalagony17 ***** válasza:

Tapasztalataim szerint barátság az ellenkező nemmel akkor jöhet létre, ha nincs kémia :) Egyébként 3 fiú barátom is van jelenleg, sőt ha belegondolok mindig is a fiúk voltak többségben az ismerőseim közt is.

22/N

2016. jan. 14. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!