Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Internet legjobb barát? Van...

Internet legjobb barát? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hallottam ilyen internet legjobb barát dologról, és hogy ez arról szól, hogy két ember interneten legjobb barátokká válik, és távol élnek egymástól. Ha tényleg van ilyen akkor én is szeretnék egy ilyen barátot... Rámférne valaki olyan ember aki nem hazudozik stb...

13/L

2016. jan. 8. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen, létezik. Bár mi már felnőttek vagyunk, és egész máshogy állunk a dolgokhoz, két barátom van, akikkel lassan 3-4 éve beszélgetek már, egy fiú és egy lány. Sajnos van köztünk néhány országnyi táv, ez akadályozza a találkozást. De maga a jelenség létezik.

22N

2016. jan. 8. 21:22
 2/12 Clay Morrow ***** válasza:
Én nem hinném.
2016. jan. 8. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hisz a Net csak egy közeg, ugyanazok az emberek vannak itt is, mint előben, persze a kommunikáció így kicsit más. Sok havert szereztem Netről, élőben is, igaz barátot viszont mindenhol nehéz :(

Itt néha kiírja valaki, hogy barátkozni szeretne, de még ezekből sem szokott lenni semmi, én már kb. feladtam a dolgot, semmi kedvem próbálkozni, igazából közös hobbi kapcsán valami jó kis oldalon összejőve jobbak az esélyek.

Azért megjegyzem, hogy én nem vagyok hazudós s bár ez nem így működik, semmi kifogásom 13 éves barátok ellen, amúgy 39 éves vagyok, de mit tesz az? :D Viszont nő, ez talán kicsit kevésbé tesz gyanússá :D

Nincs sok érzékem a korkülönbségek iránt. Egyszer volt egy pótlányom, de még ő is eltűnt egy ponton. Az emberek eltűnősek, vagy én csinálok rosszul valamit..?

Ha igaz barát nem is, nagyon jelentős, intenzív élményeket adó valakijeim voltak kizárólag neten. Még a régi szép időkben, amikor weboldalak se igen voltak, email és chat viszont igen. A kompatibilitás számít a legtöbbet, szavakkal s az esetleges máshogyan eljutó infókkal már kialakulhat barátság.

2016. jan. 8. 21:37
 4/12 anonim válasza:
Természetesen létezik. A saját tapasztalatomból kiindulva, már vagy 4éve napi szinten szoktunk beszélgetni az azóta elég jóbarátommá vált haverommal. Szóval igen, létezik, de szerintem elég ritka az ilyen.
2016. jan. 8. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:

"Rámférne valaki olyan ember aki nem hazudozik"

Van pár ismerősöm, akivel sokat beszéltem Neten, és legfeljebb csak képről láttam. Ebben a mondatodban van valami. Nem is annyira a hazugság, mint inkább az igazság tekintetében: én írásban sokkal jobban ki tudom fejezni magam, mint élőben, ha beszélek, nehezen találom a szavakat, és gyakori, hogy közbeszólnak, miközben a mondatban még nem jutottam el a "nem"-hez, ami mindjárt más értelmet ad a mondandómnak. Vagyis sokkal mélyebb tartalmú dolgokat meg tudok osztani másokkal, mint élő beszédben.

Más dolog, hogy én nem vagyok egy társasági ember, aki ég a vágytól, hogy minden új élményét megossza mással, sőt egy darabig szeretem elemezni magamban, aztán már el is felejtem, ha valami kapcsán szóba jön, akkor eszembe jut, és megfogalmazom.

Igen, ez a fizikai távolság távol tartja a frusztrációt például egy erősen introvertált ember számára, jó dolog ez (persze úgy, hogy közben az élő beszéd is jó).

2016. jan. 8. 22:52
 6/12 anonim válasza:
Igen. Létezik. Nekem is van és hamar nagyon jó barátok lettünk.
2016. aug. 15. 16:22
 7/12 anonim válasza:

Létezik!

Magam, és legjobb barátnőm vagyunk erre az élő példa.

Február lesz 3 éve, hogy ismerjük egymást.

Tegnap jöttem haza tőle, nála töltöttem 11 napot, júliusban egy hetet.

Legyőzte a barátságunk a 150 kilométert, ami elválaszt bennünket.

Szerencsés ember vagyok, hogy az internetnek hála ismerhetek eg ilyen csodás személyt, mint amilyen Ő maga.

2016. aug. 17. 00:08
 8/12 anonim válasza:
Elnézést kérek a sok elírásért, telefonról sajnos ez nem megy olyan jól!
2016. aug. 17. 00:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :D
2016. aug. 19. 08:38
 10/12 anonim válasza:
Leszünk IBF-ek? :D
2017. ápr. 30. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!