Mailka kérdése:
A legjobb barátommal (fiú) miért van ez?
Figyelt kérdés
Szóval már régen legjobb barátok vagyunk, és hogyha facebook-on beszélünk mindig írja hogy szeret, meg kétdezi hogy én szeretem e? Nyilván megbeszéltük hogy ez csak barátság, de akkor is ez olyan fura. Vagy ez természetes barátok között?2016. jan. 2. 09:29
1/6 anonim válasza:
Valószínű, hogy ő többet érez irántad, csak nem akarja elrontani a barátságotokat.
2/6 anonim válasza:
Az exemnek is volt egy legjobb barátnője, vele is ugyanezvolt/van. A volt pasim irogatta neki hogy szereti meg minden. Nem tudom a csajt zavarta e, de gondolhatod, hogy engem baromira idegesített. Főleg, hogy véletlenül derült ki. Valszeg ez bele fog rondítani a jövőbeni kapcsolatodba, ha nem ezzel a sráccal tervezel.
Szerintem ez nem jó. Legalábbis nem ilyen sűrűn. Én is mondtam egyszer egy haveromnak, de azért mert nagyon szarul volt. Nem akartam, hogy kinyírja magát.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, azt még értettem hogy szilveszter este tök részegen ezt írogatta mert akkor mindenkinek ezt mondta. Még jöhetnek válaszok.
2016. jan. 2. 14:01
4/6 Kocuska válasza:
Bocsánat hogy ilyen kérdést teszek föl csak így hajnalban nem vagyok olyan állapotban hogy mindent felfogjak x_x
Szóval most hogy is vannak it a nemek?
5/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok ő fiu , es mind a ketten 15 évesek vagyunk
2016. jan. 4. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!