Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kinek kellene kezdeményezni a...

Kinek kellene kezdeményezni a kapcsolat újra felvételét?

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal nagyon szoros volt a barátságunk. Mindent megbeszéltünk napi több üzenet, heti tali(k) sok közös buli stb. A nőügyekben is teljes kölcsönös bizalom. A barátom elhívott egy szilveszteri autós találkozóra. A két ünnep között egy félbehagyott viber üzenet óta megszakadt a kapcsolat. Nem valaszolt egy kérdésemre. (Annyit kérdeztem amit ő is tőlem hogy mi van a legújabb becsajozássi projekttel) aztán eljött szilveszter napja. Nem jelentkezett. Újév este egy szűkszavú BÚÉK-ot kaptam SMSben tőle.

Rosszul esett hogy ugy eltűnik hogy arra nem képes, hogy két mondatban rám írjon hogy "bocs mégsem jövök a szilveszterre". Aztán utána egy közös ismerős irt rám hogy bulizzunk és a barátom kérte, hogy beszéljen velem. Az ismerősnek megmondtam hogyha a barátom akar valamit akkor ne őt használja postásnak. A barátom kicsit később irt nekem hogy nem ő használta postásnak hanem az ismerős jelentkezett nála és a barátom mondta neki hogy nálam jelentkezzen ezügyben. (Mondjuk mindig egyutt bulizunk)

Na aztán erre nem írtam semmit. Óvodás játszmának érzem. Nem akarok benne részt venni. Csak a barátom viselkedése számomra értelmezhetetlen. Azóta egyikünk sem kereste a másikat. Csak nem tudom kinek kellene kezdeni.

Tény hogy ő tűnt el es nem kert elnézést.

2016. jan. 4. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát annak kell jelentkeznie, aki hajlandó abbahagyni az óvodás játszmát, és megkérdezni a másiktól, mégis mi történt? Aki tényleg helyre akarja hozni a dolgokat, az fog találni magában hajlandóságot és egyszerűen addig fog érdeklődni/kommunikálni, amíg ki nem bukik, mi a helyzet, és nem a "neki kellene lépnie" gondolatot fogja dédelgetni magában. Melyik a fontosabb, a barátság, vagy a büszkeség? Amíg nem beszélitek meg, addig lehet, hogy valami tök jelentéktelen apróság/félreértés miatt nem töltötök időt egymással, csakhogy egyikőtök sem tudja valójában mi a baj.
2016. jan. 4. 12:53
 2/4 N1998 válasza:
Azok alapján, amiket leírtál, én úgy látom,ő tartozik Neked bocsánatkéréssel, és neki kéne kezdeményezni.
2016. jan. 4. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
#1+
2016. jan. 5. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Az elsővel egyetértek, gondolom Miquel is erre céloz. Sőt ővele már többször kitárgyaltuk az "atavisztikus" ősi ösztönszerűségi vonásokat, amik egy komoly férfibarátságot jellemeznek. Csak valahogy most úgy "unom" hogy megint legyek én a "bölcsebb". Ami persze kitüntető érzés valahogy, de a másik meg az, hogy azért úgy kíváncsi lennék, hogy mennyi idő múlva fogok hiányozni a barátomnak???
2016. jan. 5. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!