Kinek kellene kezdeményezni a kapcsolat újra felvételét?
A legjobb barátommal nagyon szoros volt a barátságunk. Mindent megbeszéltünk napi több üzenet, heti tali(k) sok közös buli stb. A nőügyekben is teljes kölcsönös bizalom. A barátom elhívott egy szilveszteri autós találkozóra. A két ünnep között egy félbehagyott viber üzenet óta megszakadt a kapcsolat. Nem valaszolt egy kérdésemre. (Annyit kérdeztem amit ő is tőlem hogy mi van a legújabb becsajozássi projekttel) aztán eljött szilveszter napja. Nem jelentkezett. Újév este egy szűkszavú BÚÉK-ot kaptam SMSben tőle.
Rosszul esett hogy ugy eltűnik hogy arra nem képes, hogy két mondatban rám írjon hogy "bocs mégsem jövök a szilveszterre". Aztán utána egy közös ismerős irt rám hogy bulizzunk és a barátom kérte, hogy beszéljen velem. Az ismerősnek megmondtam hogyha a barátom akar valamit akkor ne őt használja postásnak. A barátom kicsit később irt nekem hogy nem ő használta postásnak hanem az ismerős jelentkezett nála és a barátom mondta neki hogy nálam jelentkezzen ezügyben. (Mondjuk mindig egyutt bulizunk)
Na aztán erre nem írtam semmit. Óvodás játszmának érzem. Nem akarok benne részt venni. Csak a barátom viselkedése számomra értelmezhetetlen. Azóta egyikünk sem kereste a másikat. Csak nem tudom kinek kellene kezdeni.
Tény hogy ő tűnt el es nem kert elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!