Nincsenek baratnoim, mi lehet a baj?
Jársz valahova?
Közösségbe, társaságba, emberek közé?
Amúgy az a véleményem hogy általában a felszínes kapcsolatok a jellemzőek mai világban, sajnos.
Kb. a barátinak nevezett kapcsolatok is addig tartanak, amíg tart a közös érdek, közös programok, hasonló marad a szituáció amiben élsz stb. Utána átalakulnak a kapcsolatok.
Pl. családos is szívesebben barátkozik családossal, mint egyedülállóval, mert több a közös téma.
Azért ne add fel biztos fogsz találni új embereket!
Én is nehezen éltem meg ezeket a helyzeteket és nem értettem hogy mi a baj. Egyszerűen csak el kell fogadni, nem Te vagy a hibás!
Boldog Újévet kívánok! :-))
Ez alapvetően ilyen, elkezd kiesni az ember egy társaságból, nem találkoznak, nem keresik egymást, és megszűnik a kapcsolat.
Valahol az lehet a titok nyitja, hogy mindig "ott kell lenni" a társaságok közelében. Pl munkahelyen is naponta eljártunk enni együtt, utána is beültünk valahova, folyamatos kapcsolat volt. Utána elkerül az ember, és leépül az egész.
"barátinak nevezett kapcsolatok is addig tartanak, amíg tart a közös érdek, közös programok"
Ez valahol természetes dolog. Nem felszínességnek mondanám, csak ahogy írod is, az ember jobban érzi magát a "saját körében".
Bár én is hasonló helyzetben vagyok, valahol talán az a nyerő ötlet, ha közös élményeket próbáltok szerezni. Például nem csak ráírok fb-on, vagy leülünk és beszélünk a semmiről, hanem elmenni együtt túrázni, kirándulni, biliárdozni, moziba, stb.
Az ország melyik részén laksz?
Előtted egy órával hasonlót kérdeztem.
Mi ráadásul költöztünk is,akik barátok,nagyritkán tudunk találkozni,azok is párom által barátok.
Itt meg mindenki csak rohan.
Járjunk el. Ok,de hova? Itt csak edzőterem van,ahol csak cicababák vannak meg üresfejű pasik akik bagy felszedni akarnak vagy a melyik a legjobb táplálékkiegészítő téma megy.
Kismamáknak vannak programok,és ennyi.
Boltban szembejövőhöz nem mehetek oda hogy szia,szimpi vagy,nem jössz át vacsizni?
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!