Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szeretnék rátalálni azokra a...

Penya kérdése:

Szeretnék rátalálni azokra a normális emberekre (F/L), akikkel lehet egy jót beszélgetni (akár gyakorolhatnánk angolt vagy németet is)? (Budapest)

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és szeretnék végre olyan normális, érett emberrel beszélgetni, akivel őszintén beszélhetek az érzéseimről, és, ha megmondom neki őszintén a véleményem, akkor nem sértődik meg, meg kéri ki magának, hogy én mit képzelek magamról. :)

Sajnos egy csomó ilyen kétszínű emberrel vagyok körbevéve, és már hányni tudnék tőlük. Tudom, hogy vannak normális emberek, a párommal például több, mint két éve vagyok együtt, és bármit el tudunk mondani egymásnak őszintén. És még sok ilyen ember van, csak meg kell találni őket. :)

Ha te lennél az, írj bátran. :)

2015. dec. 30. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De úgy mondod meg, hogy kérdezi a véleményedet, vagy úgy kezded, hogy amint meglátod: "Szia, béna a rúzsod, nagy a segged, kócos a hajad, te vagy a legjobb barinőm!"
2016. jan. 1. 01:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Ha kérdezi, hogy hogy áll neki az új ruhája, és ha az előnytelen számára, akkor szerintem jó szándékból lehet neki jelezni, hogy hát ez most nem volt a legjobb választás. Viszont semmiképp sem leszólva, hogy hogy lehetett ekkora hülye, hogy ilyen ruhát megvett, mert nyilván azért vette meg, mert neki az tetszett önmagán. Nyilván tiszteletben kell tartani a másik stílusát is, ha ő jól érzi magát úgy ahogy öltözködik, akkor az teljesen rendben van. Ha mondjuk már annyira (jelenleg húúde divatos) szakadt ruhákban jár, hogy már legtöbben csövesnek néznék, akkor azért ott én már szólnék neki, hogy ez már lehet kicsit túlzás. :)

Remélem közelebb vittek ezek a példák ahhoz, hogyan értettem.

2016. jan. 2. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Vannak interneten barátkozós csoportok,főleg Badapestiek szoktak keresni egymásnak barátokat általában!

Sok sikert kívánok!

2016. jan. 4. 09:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. :)
2016. jan. 13. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:

nekem írhatsz, ha még aktuális :)

22/L Bp

2016. jan. 20. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!