Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szülők! Hogyan reagálnátok,...

Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a fületek hallatára kezdené el dicsérni a lányotokat (21) egy barátotok (47), hogy mennyire jó nő?

Figyelt kérdés
A férfi 'család barát'.

2015. dec. 28. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 inkább csak te dugnál a haveroddal, pontosabban ő dugna téged.
2015. dec. 28. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Van az a primitív, saját lányára féltékeny réteg, akinek nem fér a fejébe, hogy önálló emberekről beszélünk.
2015. dec. 28. 23:29
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

ma 23:29

Nem féltékenység, és nem irigység, de igenis gyomorforgató az, hogy az apjával egyidős férfi feküdjön a lány lábai között... Én még nem hallottam olyan kapcsolatról ahol 30 év korkülönbséggel boldogan élnek..

2015. dec. 28. 23:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

látom megzavarodott a fiatalság erre a szituációra. :x)

Nincs abban semmi, csak bók, ha azt mondom a haveromnak hogy húbzzszki de jó csaj lett a lányodból. Ettől még nem akarom megdugni, csak mondom neki hogy szép a lányod. Jó esetben ismerem a lányát születése óta, de biztos sok éve. Akár a feleségét is megdícsérem anélkül hogy veszélyben lennének a golyóim. :) Ilyenek a barátok.

47F

2015. dec. 29. 00:51
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Semmi nem ideális. Ha történetesen összefekszenek, teljesen a magánügyük, a problémák is az övéik. Inkább ez a határtalanul bunkó, folyamatos belekotnyeleskedés a gyomorforgató. Mond egy elismerő megjegyzést, és a nyomorult fejetekben már tolja be neki, gratulálok.
2015. dec. 29. 09:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert 18 évesek, amikor még minden a dugásról szól. Majd kinövik.
2015. dec. 29. 10:07
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon eltértek egyesek a tárgytól! És rossz az, aki rosszra gondol!

Mint írtam már, én is szoktam ilyen megjegyzéseket tenni fiatal lányokra, de ugyanúgy megjegyzést teszek egy autóra, motorra, házra, kutyára, vagy egy virágos rétre. Ugyanaz a kategória! Van szemünk, látunk, és minket is megfog a látvány, és ki is mondjuk, de nem kell rosszra gondolni ezért.

Akinek hátsószándéka van, az nem a szülők előtt fogja dicsérni, hanem kivárja, hogy kettesbe lehessenek, vagy fészbukon kezdi csapni a szelet.

2015. dec. 29. 10:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha nem bunkó, tiszteletlen, nyálcsorgató módon teszi, akkor szerintem nem zavaró még szülőként sem hallani az ilyesmit.

Az tényleg gáz, hogy mennyien túlfantáziálják az ilyesmit.

2015. dec. 30. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!