Senkit se érdeklek?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és senkit se érdeklek. Senki nem ír nekem soha facebook-on és nem vagyok bunkó ember. Régebben még lehet hogy bunkó voltam ,de mindenki változik.
Mi lehet az oka?
2015. dec. 23. 17:50
1/9 anonim válasza:
Nekem sem ír soha senki. Nem hiszem hogy egyedi jelenség volna.
2/9 anonim válasza:
Nem ismerlek, ezért nehéz meghatározni az okát, de valószínűleg nem érnek rá az ügyes-bajos dolgaiktól, vagy nem vagy elég érdekes. Csinálj valami kreatívat, szerezz egy érdekes hobbit vagy utazz, csinálj jópofa fényképeket, stb..
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. dec. 23. 17:57
7/9 anonim válasza:
Ha régen bunkó voltál és azóta nem beszélnek veled akkor honnan tudnák, hogy most nem vagy bunkó? Azokat az ismerőseid már elvesztetted, keress újakat
8/9 anonim válasza:
Sz@rd le, a facebookon kívül is van élet.
Én se írok senkinek a facebookon.
9/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ajánlom légy nyíltabb és kezdeményezz az emberek felé. A régi barátaidra, írj rá facebookon és mutasd meg a megváltozott oldalad.
Keress új barátokat, járj olyan tevékenységekre amelyet szeretsz és közösségben zajlanak. Kezdeményezz beszélgetéseket embertársaiddal!
Kellemes Ünnepeket kívánok!
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!