Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyedül érzem magam. Senkim...

Egyedül érzem magam. Senkim sincs, senkiben nem bízok, mindenkiben csalódok, utálok suliba járni már lassan e-miatt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Suliba van egy pár srác akiket úgy barátomnak tekintek de folyamatosan bántanak szavakkal. Lehet ők ezt nem veszik észre de nagyon fáj belül. Ma is megkérdeztem hogy megvárnak-e, mondták hogy nem, és elmentek.Néha már azon gondolkozom hogy verekedni fogok, de az se vezet semmi jóra. Nemrég vesztem össze a "legjobb barátaimmal" elég csúnyán... Nem elsőnek csalódok "barátokban". Már nem tudok bízni senkiben. Mindenki leginkább a testalkatommal szekál. Elég nagy darab vagyok. Nem úgy hogy nagyon kövér, hanem 185 centi és úgy mindenem nagyobb mint a többieknek. Ma peldául az arcommal csesztettek hogy úgy nézek ki mint egy "ogre". Nagyon rosszul esnek ezek. Idén kezdtem a főiskolát, és megfogadtam hogy mindenkivel jó leszek. De így nehéz hogy folyamatosan bántanak. 15/F

2015. dec. 16. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gyúrás nem rossz ötlet. Azért ne vidd túlzásba. :) Próbálj meg azokkal az emberekkel elleni akiknek szimpatikus vagy. Biztos van ilyen. :)
2015. dec. 17. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!