Hogy lehet valaki ennyire Egoista!?
Nem vagyok a konfliktusok híve, de az ilyen embereknek nem árt néha megmutatni nem a világ közepe.
Várd meg amíg hibázik, és próbáld minél inkább tudatára hozni mekkorát tévedett. (mindenesetre addig vedd semmibe, meg minek érdekel a véleménye?)
Miért egyébként miben olyan "tehetséges"?
Az 1-estől megis kaptad a választ. Le kell törni a szarvát.
Nekem van egy- szerintem, már pszichológiai eset a gyerek- osztálytársam, szerencsére nem vagyunk egy csoportban. De neki minden 2. mondatában megvan az "én". Tudom mit érzel...
Én azért óvatos lennék a szembesítéssel, az ilyenek nem ismerik el ha hibáznak, ez inkább olaj a tűzre. Majd ha élet pofon vágja, talán észhez tér. Gondold át, hogy te valóban tudsz-e akkorát "ütni", hogy elég legyen neki, ugyanakkor te se rokkanj bele.
Inkább ne is foglalkozz vele (az is egy szembesítés). Kiről van szó egyáltalán? Osztálytárs? Kerülni kell. Barát/barátnő? Dettó. Te táplálod az egóját, szavára nem érdemes adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!