Nem szeretnék szilveszterre senkit szállásolni, de egy ismerős már sokadjára kér meg engem. Hogyan válaszoljak úgy, hogy ne sértődjön meg?
Sziasztok! 2 hónapja túlórázom betegen a munkahelyemen, és ez így lesz egészen dec 31-ig. Jó esetben ébren tudok maradni éjfélig. Szóval pihenni szeretnék.
Egy régi ismerős, aki egyébként jó fej, rámírt még régebben, hogy többen feljönnének Pestre és van-e kedvem bulizni velük. Ja és nálam aludnának. Akkor azt írtam, vidéken szüleimmel leszek.
Most megint rámírt, hogy azért a kulcsot elkérhetné? Persze szépen leírta és most nem akarok olyan választ adni, hogy megsértődjön. Még a közeli ismerőseim közül sem mindenkire bíznám rá a kulcsomat.
Ezt az ismerősömet 6-7 éve nem nagyon láttam. Nem csinálna semmi különöset, gondolom. De volt már rá példa, hogy hasonlóan régi ismerős beállított a török pasijával. Egy másik lány magyar pasit hozott, aki alsóban terpeszben magyarázott nekem :) azért diplomás embertől ilyet még nem láttam.
Lehet, hogy csak én drámázok és hoznom kéne az ágyneműs-mosogatós-mosolygós énemet? Hogyan tudnék nemet mondani?
"Sziasztok! 2 hónapja túlórázom betegen a munkahelyemen, és ez így lesz egészen dec 31-ig. Jó esetben ébren tudok maradni éjfélig. Szóval pihenni szeretnék. "
Tökéletes magyarázat!
Szerintem nem kell magyarázkodnod. Nem vagy hotel.
Egyszerűen mondd meg, hogy bocsi, de pihenni szeretnék egyedül. Vagy ha kell valami kifogás, akkor bocsi, de nővel/pasival leszek és kettesben szeretnénk hancúrozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!