Nincs túl sok barátom, miért? Többi lent.13/f
Figyelt kérdés
Nincs túl sok barátom. Szerintem ezért: csúnya vagyok (szerintem)
És valahogy ha oda megyek valakihez nem jut eszembe semmi, hogy miről beszélgessek ,vagy.... nem is tudom. Egyszerűen nem jut eszembe semmi! Mit csináljak? 13/f
2015. dec. 1. 20:28
1/3 anonim válasza:
Azt hiszem velem is hasonló volt a helyzet ebben a korban, de ideiglenes. Nyugi ne légy talpnyaló s ne erőltess semmit. Ha kedves srác vagy és jó fej az emberek egy idő után keresni fogják a társaságod. Azt hiszem ez az a kor amikor megfigyeljük, hogy ki menő s ki nem, s mi is menők akarunk lenni, nah amikor elengeded ezeket a felszines dolgokat akkor fogják keresni a társaságod! Ne aggódj, amiért most magányos vagy attól még nem vagy egyedül.
2/3 Roland G. válasza:
Önbizalom hiányod van,de ne aggódj emiatt,mert még fiatal vagy és sokaknak van ilyen problémája ilyen korban.Lesznek barátaid csak kicsit legyél bátrabb és nyitottabb.Sikerülni fog!Mesélj jópofa vicceket,hátha azzal bevágódsz.
3/3 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit önbizalomhiányos? Velem is ez volt régebben, aztán felkerültem középiskolába és teljesen megváltozott minden, a jó értelemben :) Találj valami témát, közös érdeklődési kört és máris tudtok beszélgetni, ilyen egyszerű :) Nem hiszem, hogy sokat tudtam ezzel segíteni, de ha van még valamilyen kérdésed nyugodtan írj rám. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!