Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincs túl sok barátom, miért?...

Nincs túl sok barátom, miért? Többi lent.13/f

Figyelt kérdés

Nincs túl sok barátom. Szerintem ezért: csúnya vagyok (szerintem)

És valahogy ha oda megyek valakihez nem jut eszembe semmi, hogy miről beszélgessek ,vagy.... nem is tudom. Egyszerűen nem jut eszembe semmi! Mit csináljak? 13/f

2015. dec. 1. 20:28
 1/3 anonim válasza:
Azt hiszem velem is hasonló volt a helyzet ebben a korban, de ideiglenes. Nyugi ne légy talpnyaló s ne erőltess semmit. Ha kedves srác vagy és jó fej az emberek egy idő után keresni fogják a társaságod. Azt hiszem ez az a kor amikor megfigyeljük, hogy ki menő s ki nem, s mi is menők akarunk lenni, nah amikor elengeded ezeket a felszines dolgokat akkor fogják keresni a társaságod! Ne aggódj, amiért most magányos vagy attól még nem vagy egyedül.
2015. dec. 1. 20:41
 2/3 Roland G. ***** válasza:
Önbizalom hiányod van,de ne aggódj emiatt,mert még fiatal vagy és sokaknak van ilyen problémája ilyen korban.Lesznek barátaid csak kicsit legyél bátrabb és nyitottabb.Sikerülni fog!Mesélj jópofa vicceket,hátha azzal bevágódsz.
2015. dec. 2. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy te egy kicsit önbizalomhiányos? Velem is ez volt régebben, aztán felkerültem középiskolába és teljesen megváltozott minden, a jó értelemben :) Találj valami témát, közös érdeklődési kört és máris tudtok beszélgetni, ilyen egyszerű :) Nem hiszem, hogy sokat tudtam ezzel segíteni, de ha van még valamilyen kérdésed nyugodtan írj rám. 15/l
2015. dec. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!