Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk, ha 2 lany megöleli...

Fiúk, ha 2 lany megöleli egymást, akkor mit gondoltok?

Figyelt kérdés

barátnőmmel tegnap megoleltuk egymást egy bulin, ahol ott volt egy fiu ( 1 evvel idősebb nálam)( rajta kívül csak mi es egy 16 es egy 10 eves fiú volt, a többiek felnőttek) néha dumalok vele Facebookon, es mondta barátnőm, hogy furán nézett ránk :D

Pedig barátnőm ölelkezos típus, ezért ölelt meg, nem vagyunk együtt :D

15/L

2015. nov. 29. 18:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök természetes, a lányok többsége ezt csinálja (bár én pont nem) szóval nem értem, hogy ebbe miért kéne bármit is beleképzelni, leszbikus hajlamot meg főleg nem.
2015. nov. 29. 18:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem csak lányok, felnőtt nők is szoktak ölelkezni, semmilyen negatív élményem nem lenne, ha ezt látnám, biztos nem azért nézett furcsán az a kisfiú. Inkább az a döbbenetes, hogy egy 10 éves sráccal jártok bulizni, mi a francot keres az ott?
2015. nov. 29. 19:07
 13/18 A kérdező kommentje:

A buliszervezonek az egyik unokaöccse

Nem olyan bulit kell elkepzelni, ahova a korombeliek járnak :D

Hasonlo, de nem lesz mindenki részeg a végére...

2015. nov. 29. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát mi legjobb barátnőmmel tömegközlekedési eszközökön is ölelkezünk,néha sokáig.Ha csak egy ülőhely van akkor pl egymás ölébe ülünk,barátnőm meg direkt produkálja magát ha vmi jó srácot lát,akkor puszilgat,belém bújik stb. Szóval minket állandó jelleggel elég sokan néznek :D De amikor bújások vannak,akkor joggal hihetik azt,hogy együtt vagyunk. Az tényleg olyan. Engem nem zavar,megszoktam már tőle,meg nem érdekel más mit mond vagy gondol.

De egy szimpla ölelés nem tűnik többnek,ezáltal nem kell tovább gondolni sem.

2015. nov. 29. 19:42
 15/18 Glacierous ***** válasza:
Semmit
2015. nov. 29. 20:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt, hogy kedvelik egymást, de azon kívül egy ölelésből semmi konkrétat nem lehet megállapítani a kapcsolatuk jellegére vonatkozóan. Lehetnek tesók, barátok, leszbikus szerelmespár...
2015. nov. 29. 20:49
 17/18 anonim ***** válasza:
ezen mit kell tulbonyolitani?:DDD en is egyfolytaban olelgetem a baratnomet,megse csinal senki ebbol ugyet.15evesen mar erettebb lehetnel:D mindenkileszarja ha ket lany megoleli egymast.baratok,ennyi.
2015. nov. 30. 20:16
 18/18 A kérdező kommentje:

En érett vagyok :'D

A srác nézett furán ránk...

2015. nov. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!