Vannak itt introvertált lányok, esetleg fiúk, akiknek kevés barátja van és nem értik meg őket?
Szia!
Ezt nem hiszem el... mintha csak én írtam volna...
Megkönnyebbülés, hogy nem csak én vagyok ilyen. :)
Én a hozzád hasonló embereket, akik egyedül érzik magukat, legszívesebben megölelném, és azt mondanám neki: "nem vagy egyedül, én itt vagyok. " Mert én is ilyen vagyok és jól esne, ha valaki ezt tenné. :(
Ha gondolod, beszélgethetünk. :)
Nincsenek barátaim. :/
Hát figyelj... Én INTJ vagyok 25L nekem sincsenek barátaim. Barátom viszont van. Én internetes társkeresőn találtam rá, máskülönben nem sok esélyem lett volna a párkapcsolatra. De a virtuális világban talán könnyebb a célzott keresés. Nincs az emberen olyan félelem az elutasítástól, csalódástól, hisz kezdetben csak karakterekről, gondolatokról, esetleg egy-két fotóról van szó. Nincs az hogy hónapokig kerülget az ember suliban, melóhelyen valakit, aztán összeszedi magát hogy közeledjen felé és kiderül, hogy foglalt, vagy csak egyszerűen nem jön be neki az illető.
Most oké neten is van sok szélhámos, de a való világban is, akiről azt hitték hogy milyen rendes ember, aztán kiderül, hogy otthon mégse az pl. agresszív a családdal. Szóval nincs garancia semmire. DE egy introvertált ember esetén jelenthet egy opciót a netes társkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!