Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos vagy nagyképű ez a...

Jogos vagy nagyképű ez a hozzá állás?

Figyelt kérdés

Iskolatársakról van szó, és ez egy felnőttképzés.

Az egyikkel már korábban is elmentünk tüdőszűrőre, két alkalommal is. Akkor is megspórolt 1200 ft-ot.

Tegnap előtt volt a névnapom, aznap is együtt mentünk gyakorlatra, ekkor is spórolt már rajtam. De az hogy esetleg szóban fel köszöntsön vagy esetleg egy 100 ftos csokival viszonozza a jóságom az nem játszik nála.

Másnap mondtam neki mikor ismét elakarta magát vitetni hogy bocsi más felé megyek.

Másik barátnőnek nevezhető nő, miatta már legalább 10 szer kerültem az autóval, mert együtt mentünk be az iskolába.

De eléggé sok volt az nekem hogy nem csak őt hanem még két osztálytársát is én cipeljem, és tényleg ők se mondtak névnapomon annyit sem hogy kapd be.....

Gáznak gondolom, ma már őket sem vittem be, hisz egy az nem vagyok taxis. Igy mikor beértek és már ott voltam közölték hogy szét fagytak.

Ráadásul nem is az hogy egy csokival viszonozzák de már természetes még annyit se mondanak hogy köszönöm.

2015. nov. 27. 13:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Hozzáállás...bocsánat telefonról írok.
2015. nov. 27. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
jol teszed, hogy nem fuvarozod a pcsajukat tovabb. pofatlanok, elvarnak valamit, de viszonzas, az semmi. meg csak nem is benzinpenzt kertel, hanem csak annyit, hogy a nevnapodon kepesek legyenek mondani 2 szot ( boldog nevnapot). fagyoskodjanak, megerdemli!
2015. nov. 27. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ekkora bunkók, én sem fuvaroznám őket.
2015. nov. 27. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
jogos
2015. nov. 27. 14:59
 5/6 anonim válasza:
Téged jól kihasználtak, ne hagyd magad!
2015. nov. 27. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg kihasználnak. Nincs kocsim és volt, hogy vitt el haver/barát. Nem én kértem, hanem szóltak, hogy arra mennek vagy épp ráérnek. Magamtól nem lett volna hozzá képem.

Ha viszont fuvar kellett valami fontos miatt, akkor megkérdeztem. Természetesen fizettem cserébe sört vagy valamit. Szerintem így korrekt.

2015. nov. 27. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!