Az szerintetek rendellenességnek számít, ha valakinek nincs egyetlen egy barátja sem?
Üdv a klubban ! :)
Szerintem ezt nem lehet rendnek, vagy rendellenességnek beállítani. Az emberek különböző életszakaszaiban vannak ilyen és olyan részek. Van amikor arra van szükséged hogy egészen egyedül maradj (ha akarod, ha nem).
A magány kemény kézzel szorít, de igaz tanító, mert megtanít harmóniában lenni önmagaddal.
Az is egy nagyon tág fogalom, hogy kinek mi v ki számít barátnak. ( Az őszinte embereknek általában elég kevés barát jut.)
Én mindig úgy voltam vele, hogy tudtam az igazamat, az értékeimet és nem változtattam ezeken senki kedvéért.
Akinek kell és ezeket értékeli, az éppen ezért fog megbecsülni.
Ne feledd : Egyetlen ember van a világon akinek meg kell felelned, az egyetlen akivel minden nap együtt vagy és a nap mind a 24 óráját együtt kell töltened - Te magad ! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!