Én nem tudom mit tegyek a barátja vagyok?
Figyelt kérdés
Réges régen ezzelött 2 évvel egy barátnöm azt mondta hogy szerelmes egy osztály társunkba... A fiu nem bir engem és én se öt ...De mosolyogva azt mondtam drukolok neked...Rá egy hétre a barátnöm azt mondja hogy a fiunak én árultam el hogy ö szerelmes! Mert a fiu azt mondta én voltam ! Pedig nem.. Rá pár évre ez a dolog elfelejtödött de most ujra elö tört eddig azt hazudta hogy a barátom most meg nem bizik bennem? A fejemhez vágja hogy megbizhatatlan vagyok ! Én mind végig barátként tekinttetem rá.. de ugy látszik ki nött engem már mások a fontosabbak ök akikben meglehet bizni akik pár éve semmibe vették és Nem áltak ki érte ugy érzem teljesen összetörök nem tudom mit tegyek...2015. nov. 18. 18:44
1/4 anonim válasza:
Nem vagy a baratja, de emiatt ne szmorkodj, inkabb örülj ugyse erdemel meg teged.
Meg fiatal vagy, tudom nehez, de az lenne a legjobb ha uj baratokat keresnel.
16L
2/4 anonim válasza:
Nem írtad, beszéltél vele. netán nem tetted??? Akkor gatulálok.
3/4 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki hogy ez történt de nem hitt nekem
2015. nov. 19. 15:04
4/4 anonim válasza:
Ha neked tényleg tiszta a lelkiismereted, akkor maradj is az eddig állítottaknál, és mondd el neki őszintén, hogy te egy jó barátja vagy és benned eddig is megbízhatott,és nem hazudsz neki.Nézz a szemébe, és ha egy értelmes lény, hinni fog neked.Ha nem, akkor nem érdemli meg a barátságod, és idővel rá fog jönni, hogy hibázott.DE!Ha esetleg mégis te mondtad el a srácnak vagy valakinek, akkor mondd el neki őszintén, csak az segíthet, az őszinteség a legegyenesebb út minden cél eléréséhez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!