Hogyan tudassam vele hogy fáj amit csinál? (érdekbarát)
Volt 1 lány, nagyon jóban voltunk, egyik legjobb barátom volt, számíthatott rám, én is őrá. Szintén volt 1 jó barátom fiú. Ők ketten összejöttek, és a lány teljesen kifordult magából.
Mindig jön panaszkodni, segítséget kérni, de legalább fél éve annyit sem kérdezett, hogy mizu.
Fáj, hogy ennyire érdekbarát vagyok, és lelki szemetes...
Az a kérdésem, hogy hogyan tudassam vele úgy, jó érvekkel stb. hogy ne sértődjön meg, vagy ha megsértődik is, lássa be, hogy igazam van? Mert ha csak elmondom a teljes igazságot amit gondolok, egy hisztis hülyegyereknek tart majd. Valami frappáns érv kellene. Tudnátok segíteni?
Nem biztos hogy örülni fogsz a véleményemnek, de azért leírom.
Ő valószínűleg azért nem érdeklődik felőled, mert nem érdekli mi van veled. Ha te szólsz emiatt és ő ezen változtatni akar, akkor egy dolgot tehet, megjátssza magát és úgy tesz mintha érdekelnéd.
Gáz vagy nem gáz,én a nagy problémáimat mindig írásban közöltem legjobb barátnőmmel,eléggé különbözünk és sok nézet eltérés van időnként köztünk.Viszont Ő meg sose hagy végig mondani egy mondatott sem, bele szól ilyenkor és nem hallgat meg, duplán szar. Így írok,regényeket,kiadom a problémáimat. Utána mikor nagyjából lemeccseztük ezt akkor pár nap múlva találkozunk és megbeszéljük higgadtan.
Viszont nekem legjobb barátnőm nem ilyen. Csak azt akartam írni,hogy te is írd le a problémáidat,ha élőbe nehezebb vagy közbe szólna vagy bármi.
És ő tényleg csak érdek barát. Igazi barát nem csak panaszkodni tud,hanem ha problémád van meghallgat és tanácsot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!