Egy férfi milyen indíttatásból mesél el bizalmas dolgokat egy számára majdnem idegen nőnek?
12-esnek igaza van!
Óvatosan ezzel a nagy bizalommal!
De persze nem azt mondom, hogy csak és kizárólag hátsó szándék van a pasi kitárulkozása mögött, hiszen nem ismerem. De még te sem... Igyekezz őt megismerni valamelyest, aztán majd kiforrja magát a dolog. Ja és tarts meg amit megoszt veled! Bármi is történjen később, te akkor se élj vissza az infókkal!
Nekem semmiféleképpen sem bizalomként vagy őszinteségként jön ez le. Ha azt mondtad volna, évek óta ismered, akkor simán. De így... nem tudom, nekem nem tetszene a dolog. Pláne nem mondanék el semmit viszonzásul.
Az, hogy valaki olyan dolgokat mond el, ami NEKED bizalmasan hangzik, nem biztos, hogy az is. Ha elmesélném neked, hogy milyen szörnyű halált halt a keresztapám, lehet, hogy azt hinnéd, bizalmas, de életemben kétszer láttam, nem rázott meg. De te azt hiszed. Aztán valami belső indíttatásból, zavarból úgy érzed, neked is el kell mondani valamit, ami viszont tényleg bizalmas.
Az is lehet, hogy csak tesztelni akar. "Maradjon köztünk." Ha visszahallja, amit elmondott, tudja, hogy megbízhatatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!