Hogyan szerezzek barátot? 15L
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim.rengeteg haverom van,úgy gondolom,hogy az emberek kedvelnek,de nincs olyan akire mindig szamithatok és mindent elmondhatok neki..keresztény vagyok,tehát nem ilyen mai tömegember,és a környezetem sem az.nem vagyok túl közvetlen,nem szeretem a napi oleléseket az osztalytarsaimmal,mert 1 nem vagyunk olyan jóban 2 minden nap találkozunk.. Ha egy hétig nem látjuk egymást,mi lesz a következő szint?? 3 a túl sok ölelés szerintem egy idő után elvesziti az értékét.. Szóval van néhány ilyen elvem,most csak ezt emelem ki.
Hogyan kerüljek közelebb a haverjaimhoz?
2015. nov. 15. 19:13
1/3 anonim válasza:
Add onmagad, ne legyel gatlasos, de van idod megtalalni a bff edet
2/3 anonim válasza:
Nagyon tetszik a logikad,a felfogasod..en is egy cipoben jarok veled..sok "baratnom" van,de nem nagyon mondok el nekik semmi magan jellegut,csak egyutt logunk es ennyi.
3/3 anonim válasza:
Én 15 éves fiú vagyok, ugyan így vagyok.. Habár ölelkezni nem szoktunk oly gyakran, csak 2-3 emberrel néha. Nem tudom hogy ők a barátaim-e, vagy csak haverok. De mindenképp jobban kedvelem őket mint másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!