Hogyan szerezzek fiú barátot/ havert?
Huhh
Na elmondom az én sztorym.
16 éves srác vagyok. Tavaly az egyik haverom párkapcsolati gondokba került, s én voltam a mentőöv. Beszéltem Dominikával, mert így hívjták a bnőjét, és megbeszéltünk egy találkozót, ahol kibeszéljük a pasiját. Megjegyzem azelőtt még sosem beszéltünk, még nem is láttam.
De eljött. Elmentünk, de mivel esett, egy teára ültünk be. A téma el kanyarodott sok felé. Nevetgéltünk. Kvázi 10 perc alatt lettünk olyan barátok, hogy pfhú :O
Neki van pasija, nekem csajom. De olyan hirtelen, egy jó élményének köszönhetően lettünk egymáshoz bújós barátok.
Javaslom legyél nyitott minden kezdeményezésre, érezd magad jól, tuti lesz egy ilyen barátod :)
Sajnos ez nálunk egy évig működött, aztán kicsit belém zúgott, én meg nem, és... Szóval ez végül tönkre ment, de merem állítani. Életem legszebb napjait tölthettem életem legértékesebb barátjával :)
Én nagyon szurkolok neked, nekem is szörnyen messze lakik a barátom :( azt hiszem tudom milyen.
Kitartás és hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!