Teljesen padlón vagyok mióta ezt mondta. Más is érzett ilyet?
Van párom, de elkezdtem többet érezni a legjobb fiú barátom iránt. Ebből kifolyólag kerültem az elmúlt hónapokban és most úgy éreztem elég idő telt el, hogy rendezzem magamban a dolgot. Újra tudtam vele beszélni anélkül, hogy legszívesebben rávetném magam és őszintén megmondtam neki miért is hanyagoltam.
Erre ő csak annyit reagált, hogy ez két emberen múlik és sosem tekintett rám nőként. Azóta nagyon le vagyok törve.
Ha csak vonzódás, ejeltsd el.
Ha nem, szakíts pároddal és kiméld meg továbbiaktól.
Neki nem tetszel és ez fáj mert valamelyik fet áll elöző 2ből.
1. Jól tetted, hogy kerülted a veszélyt.
2. Nem biztos, hogy jó ötlet volt neki elmondani.
3. Nem epekedhet mindenki utánad.
4. Vizsgáld meg a kapcsolatod, mert ha vonzódni tudsz valaki máshoz, talán nincs minden rendben.
Na várjál, te most azért szomorkodsz, mert a legjobb fiú barátod nem érez irántad többet, miközben van pasid?
Volt olyan, hogy legszívesebben rávetetted volna magad a srácra? Hát elég érdekes vagy. Most ha én belegondolok, hogy van egy csajom, aki miközben beszélget a "legjobb fiú barátjával" azon agyal, hogy mennyire rávetné magát...
Hát szerintem sűrgősen vess véget a kapcsolatodnak a srác érdekében.
Hát a visszautasítás másnak sem esik jól, elhiheted.
Persze rossz lehet, hogy neked emellett azzal is küzdened kell, hogyan állj meg gerinc nélkül...
Sajnálnálak, de úgy döntöttem, inkább a párodat fogom, jobban kiérdemelte. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!