36 évesen szerintetek normális ha nincs barátnőm? 3 gyerekes anyuka vagyok
"de nem találok olyat akivel 1 hullám hosszon vagyok"
24 éves vagyok, gyermektelen és ugyanez a gondom. Nem találok senkit aki korombeli lenne (úgy értem nem 15 és nem 40 éves) és egy hullám hosszon lennénk. Nem tudom talán a környezetemben talán bennem van a hiba.
Teljesen átérzem a problémát. Én 30 vagyok, amúgy vágyok barátnőkre, 1-2 akad is, és az életbe jó ha kap az ember 1-2 igaz barátot. Arra gondoltam, te is egy komolyabb egyéniség vagy akit nem ezek a smink-szex-anyósszapulás hoz tűzbe összejárás és barátkozás címszó alatt, így bizony nehéz barátot találni, 100ból 1. De azt javaslom, azért adj esélyt mindig ha jön egy új lehetőség. Én nehezen barátkozok, de tudom hogy külön figyelnem kell ezekre a dolgokra is. Ha ugyanis teljesen bezárkódok, tök hajlamos vagyok ledeprimálódni, férjemmel többet veszekedek ok nélkül és hasonlók. És az ember körül nagyon jó ha van egy fix szociális háló, mert az segít amikor gondok vannak, egészségvédő faktora is van.
A válszom tehát, persze, teljesen normális, ebben a társadalomban az a ritka ha vkinek normális kulturált emberekből van néhány barátja. De próbálkozz amennyire lehet. Én a gyerekeim miatt is figyelek erre, mert a mai világban már az is hátrány ha vki zárkózott és nem tud kapcsolatot teremteni, és bizony ezt nem szeretném átadni nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!