Olyan mintha legjobb barátnőm kerülne, megunott vagy mi lehet szerintetek? (többi lent)
Szakított párjával és vissza költözött szüleihez.
Így közel vagyunk egymáshoz konkrétan 10 percnyire.
Mikor vissza költözött annyira mondta,hogy na vissza térnek a régi idők,mikor munka után együtt lógunk.Megyünk majd bulizni,meg minden a régi lesz. Tudni kell régen szinte minden nap együtt voltunk,havonta 2x-3x mentünk bulizni,vagy csak valamelyikünknél ittunk, hülyültünk.
Mióta vissza költözött kb 3 hete.Teljesen olyan,mintha kerülne,vagyis nem jó szó rá.Inkább nem keres annyira.
3 hétben ha 4x találkoztunk.
Akkor haverjaival,meg neten megismert emberekkel félnapokat együtt van,persze én van,hogy fél 1 napig semmit nem tudok róla,mert hívom,írok semmi reakció.
Bezzeg ha én fél órán belül nem válaszolok,én vagyok a szemétláda,meg minek nekem telefon -.-
Akkor most is bement exéhez és együtt ittak hajnalokig,úgy,hogy hajnal 5 kor kell kelnie,beérjen melóhelyére.Ezt nem tudom hová tenni.
Alig hív, csak hülyeségekkel,rólam nem is érdeklődik. Abszolút nem irogatunk egymásnak.Úgy érzem mintha én már nem lennék számára fontos. Én ezt mondtam neki,erre meg ő ezt észre sem vette,meg kitalálom.
Nem tudom mit tegyek. Én se vegyem fel a telefont mikor hív? Vagy ne írjak vissza neki? Most úgy érzem ez már nem barátság ami az utóbbi 3 hétben van,hogy mindig mindenki olyanok is akiket 2 napja ismer fontosabbak mint én aki már évek óta barátnője és mindig mellette állt!!!
Nekem szükségem van beszélgetésre akkor haverozik,nem elérhető.Ő meg ha vmit akar,tegyem szabaddá magam,ne csináljak semmit csak vele legyek és stb.
Olyan mintha neki mindent lehetne,nekem semmit. Eddig nem volt ilyen.Nem tudom mi a tököm történt a 3 hétben.
De mint írtam beszéltem vele erről és annyit mondott.Ő ezeket nem vette észre,meg csak kitalálom -.-
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!