Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem kedvelnek a csoporttársaim...

Nem kedvelnek a csoporttársaim, vagy csak így alakult, mert nem ismerem őket régebbről?

Figyelt kérdés
A gimiben a fakultáción 3 osztály van összevonva, mindenhonnan néhány ember jött. Eleinte a legtöbb osztályból volt több ember, de mostanra az osztályomból alig vagyunk páran a fakultáción, és pont nem a szorosabb baráti köröm. Na most, mivel eleinte még voltak barátaim, én sem nyitottam a többi osztály felé, ők se felém. Most úgy érzem, hogy egyedül maradtam. Az a 2 osztálytársam, aki a csoportban maradt, a véletlen folytán pont ismeri a másik két osztály tagjait (általánosból, oviból, közös délutáni sulin kívüli sport vagy zenesuli). Nekem mindannyian újak, de csak olyan értelemben, hogy már 1 éve tart ez a fakultáció. Ha a saját osztálytársaim megbetegszenek, nem nagyon van kihez szólnom ott. Ha ott vannak, ők akkor is odamennek a többiekhez. Nem tudom, miért, de ha követem őket, akkor is kinéznek engem, hiába próbálok barátkozni. A 2 osztálytársam ugyanis már régről ismeri őket, rám mindig meresztik a szemüket, hogy mit akarok beleszólni a beszélgetésbe. Facebookos csoportban is, ah én írok ki kérdést, hogy mi a házi vagy ilyesmi, nem válaszolnak.
2015. nov. 4. 18:56
 1/2 tarnai ***** válasza:
ez nekem túl bonyolult, és a szöveg is hosszú. nemtudok segíteni.
2015. nov. 5. 15:36
 2/2 A kérdező kommentje:
És ezt minek írtad le?
2015. nov. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!