Nincs kedve valakinek eljönni velem az állatkertbe nov.11-én?
22 éves egyetemista lány vagyok. Ugyan a barátommal élek, de teljesen elhanyagol.
November 10-én van a névnapom, de a barátom kijelentette, hogy jövôhét vasárnap megkapom az ajándékom, mert nincs kedve dugdosni. Teljesen letörtem, mert kiderült, hogy az amit kapok az övé, és ha nem tetszik, akkor meg is tartja.
Nagyon vágytam, hogy egy kicsit az a nap majd rólam szóljon, de sajnos ez nekem nem adatott meg idén se. Neki se kedve, se ideje erre. Nagyon kevès barátom van, így az is felejtôs sajnos, hogy közülük jöjjön valaki.
Arra gondoltam, hogy a jegyet magunknak fizetnénk és én szívesen készítek szendvicset, vagy fôzök valamilyen finom ebédet ami hidegen se rossz.
Elnézést, hogy ilyen beteg kéréssel/kérdéssel álltam elô, de annyira nagyon éhezem arra, hogy valaki egy kevés idôt szakítson rám.
25 éves vagyok és nő. Nincs párom, az ismerősi körömet meg ezer éve fűzöm, hogy menjünk már állatkertbe, de sosem sikerül összehozni. Hétköznap sajnos dolgozom, de ha hétvégén, vagy esetleg egy péntek délután lenne kedved hozzá, én benne lennék. :)
Tudom, hogy az már nem ugyanaz, mintha a névnapodat töltenéd ezzel, de sajnos én csak így érek rá. Vagy elmehetünk munka után Tropicariumba aznap. :) Arra elég egy-két óra és nem fagyunk meg.
Látom van itt más jelentkező is, mehetünk hárman is! :D
Bár nem szeretek állatkertbe menni, életed egyes pontjain szivesen segítenék.
Elsőnek pl ráébresztenélek nincs értelme várni, megcsinálj valamire, aminek bekövetkezetele jobbá teszi életedet.
Egyébként szivesen találkoznék nemiségtől függetlenül. Bár velem elromlana "csajos névnapozás".
19F
esetleg lehetne még csatlakozni? én is nagyon szívesen mennék veletek :)
sajnos a baráti köröm szétszakadt, mindenki más városban, így nem igazán van kivel kimozdulnom a barátomon kívül
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!