Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az baj, ha valakinek csak...

Az baj, ha valakinek csak akkor vagyok jó, ha nincs éppen más akivel ellegyen, beszélgessen?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 15:31
 1/9 A kérdező kommentje:
Olyankor viszont tök barátságos, normális, jól elbeszélgetünk
2015. okt. 11. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerinted jó? Tudod mi egyáltalán a különbség a jó és a rossz között? Neked jól esne? Ez egy felesleges kérdés.
2015. okt. 11. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha neked is csak ennyire van szükséged ettől az embertől, akkor jó. Ha nem zavar, hogy ő irányít, ő szabályozza, hogy mikor vagytok együtt, akkor is jó. De ez nem barátság, nem szamithatsz erre az emberre, hacsak nem változik meg valami miatt a kapcsolatotok, de erre nem sok esély van. Magyarul ha csak időtöltésre kell neked is, akkor nincs ezzel semmi gond.
2015. okt. 11. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs lo jó a szamár is. Érted? Ne tartsd vele a kspcsolatot idöpazarlás
2015. okt. 11. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát neked kéne tudni, neked mi a jó.Számomra nem lenne jó, elhajtanám a búsba.
2015. okt. 11. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen baj,mert ez a kihasználás klasszikus esete.
2015. okt. 11. 16:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, baj. Én lekoptatnám.
2015. okt. 11. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Velem elég sok ember van így,ahogy észrevettem mert nem vagyok az a mai tini,ezért vagy mindenki unalmasnak,butának tart vagy nem tudom. Múltkor együtt mentem az egyik olyan osztálytársammal a suliig akit amúgy nem bírok,de addig a kis ideig vele is eltudtam beszélgetni. Én ezt nem nevezném feltétlenül kihasználásnak mert néha a szokásostól eltérő emberekkel is jól érezhetjük magunkat. Én sokszor azt vettem észre ha valaki csak velem beszélget akkor tud kedves és jófej is lenni,mintha próbálna alkalmazkodni az én személyiségemhez. Szóval én inkább a négyszemközti beszélgetések alapján alkotok véleményt valakiről,hogy velem hogy viselkedik és nem azt nézem mit csinál másokkal. Amúgy lehet kicsit elkanyarodtam a tárgytól,de ezt muszáj volt leírnom :D 15/L
2015. okt. 11. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó éretlen gyerek. Ha nincs ló, jó a szamár, így mondanám. Tőled vár segítséget, miután padlón van. Vagyis nem néz sokba. Ez nem barát.
2015. okt. 11. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!