Legjobb barátnőm miért hagyott cserben, mikor a legnagyobb szükségem lenne rá?
Amúgy bocsi, hogy ennyire beleások a dolgokba, vagy ha ítélkezőnek tűnök, de engem is csaltak már meg..és hát nahh..nem jó érzés, nem tudom tolerálni.
Szerintem azért nem látod a gondot a helyzeteddel (sokkalta inkább a hozzáállásoddal) mert velünk ellentétben te nem vagy külső szemlélő.
Más szempontból pedig patt helyzet. Ha jól ha rosszul cselekszel, valaki rosszul fog kijönni az egészből. Annyi beleszólásod van csupán, hogy eldöntsd ki legyen az. Te, vagy valaki más.
Mert rossz a nézőpontod arról, hogy a szerelem csak úgy megtörténik, és nem tudunk uralkodni magunkon. Ezek szerint teljesen rendben lett volna veled is, ha a férjed ezt teszi veled?
A család alapja vagy. Az egyik építőköve. Mi lesz a gyerekeiddel, ők hogy fogják megélni ezt? A férjed, a családod többi része, a környezeted hogy fogja megélni? A következményeket meg kellene nézni.
Ez nem csak veled történik. Az egész környzetetedet tönkre teszed ezzel, és a gyerekeid jövőjét is.
A szerelem nem egy mindent felülíró, legfontosabb dolog a világon. Az egy jó kezdet. De aztán építeni kell az életet tovább. Most épp mindent leromboltál, csak még nem derült ki a többiek számára.
Értem.
Hát azért 4 hónap már eltelt azóta, legalább tudjuk, hogy nem csak pillanatnyi fellángolás volt a dolog, hanem azért egy kicsit komolyabb. Ezt se támogatom...de még szerintem ez a kisebbik rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!