Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legjobb barátnőm miért hagyott...

Legjobb barátnőm miért hagyott cserben, mikor a legnagyobb szükségem lenne rá?

Figyelt kérdés
Félreléptem, és beleszerettem abba a másik férfiba. Kínlódok. Se éjjelem, se nappalom nincsen. Lépni nem tudok, mert két évvel ezelőtt szintén félreléptem, és abba a másik pasiba is beleszerettem. AKkor lépni akartam, de a férjem nem engedte a gyerekeket, azt mondta, hogy szó sem lehet arról, hogy elvigyem őket, egy másfél szobás albérletbe, hogy négyen nyomorogjunk ott. Valamilyen téren igaza volt, belátom, itt mégiscsak külön szobája van mindkét fiúnak. De most beleszerettem egy másik pasiba. Rettegek, nem tudom mi legyen. Ha színt vallok elveszítem a gyerekeimet, mert a férjem még egy megcsalást nem fog megbocsátani. Ha nem vallok színt megőrülök. Számítottam arra, hogy megint a támaszkodhatok a barátnőmre, mint két évvel ezelőtt, de csúnyán leosztott és visszautasított. Látom rajta, hogy megvet. Nem szól semmi rosszat azóta sem, de nem támogat, pont most nem támogat, amikor a legnagyobb szükségem lenne rá. Miért lett ennyire önző hirtelen?
2015. okt. 15. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amúgy bocsi, hogy ennyire beleások a dolgokba, vagy ha ítélkezőnek tűnök, de engem is csaltak már meg..és hát nahh..nem jó érzés, nem tudom tolerálni.

Szerintem azért nem látod a gondot a helyzeteddel (sokkalta inkább a hozzáállásoddal) mert velünk ellentétben te nem vagy külső szemlélő.

Más szempontból pedig patt helyzet. Ha jól ha rosszul cselekszel, valaki rosszul fog kijönni az egészből. Annyi beleszólásod van csupán, hogy eldöntsd ki legyen az. Te, vagy valaki más.

2015. okt. 16. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:
R.ibanc vagy, nem vitás. Megértem a barátnődet, nem érdemelsz támogatást, még egy plüssnyulat sem!
2015. nov. 15. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Mert rossz a nézőpontod arról, hogy a szerelem csak úgy megtörténik, és nem tudunk uralkodni magunkon. Ezek szerint teljesen rendben lett volna veled is, ha a férjed ezt teszi veled?

A család alapja vagy. Az egyik építőköve. Mi lesz a gyerekeiddel, ők hogy fogják megélni ezt? A férjed, a családod többi része, a környezeted hogy fogja megélni? A következményeket meg kellene nézni.

Ez nem csak veled történik. Az egész környzetetedet tönkre teszed ezzel, és a gyerekeid jövőjét is.

A szerelem nem egy mindent felülíró, legfontosabb dolog a világon. Az egy jó kezdet. De aztán építeni kell az életet tovább. Most épp mindent leromboltál, csak még nem derült ki a többiek számára.

2016. febr. 27. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Azóta történt valami egyébként?
2016. febr. 27. 22:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Igazából annyi történt azóta, hogy azóta is fenntartom a kapcsolatot ezzel a másik pasival. Nagyon jól megértjük egymást, csak sajnos ritkán találkozunk. A barátnőm teljesen érdektelen ezzel kapcsolatban, nem kérdez soha semmit, nem segít abban, hogy hogyan tudnék otthonról elszabadulni, nem hajlandó falazni nekem. Lassan áthidalhatatlan szakadék lesz kettőnk között.
2016. febr. 28. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Értem.

Hát azért 4 hónap már eltelt azóta, legalább tudjuk, hogy nem csak pillanatnyi fellángolás volt a dolog, hanem azért egy kicsit komolyabb. Ezt se támogatom...de még szerintem ez a kisebbik rossz.

2016. febr. 28. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!