Rajtam kívül van itt olyan akinek 21 évesen nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekem nem sikerült barátokat találni? Nem tudok olyat találni akivel megtalálnám a közös hangot... :(
F
2015. okt. 10. 11:51
1/19 anonim válasza:
22 éves vagyok, a többi stimmel...
4/19 anonim válasza:
Én közel 27 vagyok és nincsenek barátaim, de 21 éves koromban sem voltak.
6/19 anonim válasza:
Csinálni kéne egy chatet ahol lehetne barátkozni emberek!
7/19 anonim válasza:
Nekem sincsenek, de örülnék már végre hozzám passzoló társaságnak. 20f
Aki gondolja írhat. Heves m.
:)
8/19 anonim válasza:
20 leszek nemsokára, de nincsenek, pedig elég sokáig voltak. És ilyen korba már barátot találni szinte lehetetlen.
De nem is barátot, hanem barátnőt akarok...
9/19 anonim válasza:
nincs se barát se csaj,bár lassan ott tartok hogy nem is akarok vagy legalábbis úgy érzem kár erőltetni
10/19 anonim válasza:
igen rengeteg barátom van
néhány nagyon közeli is...
az egésznek a kulcsa az, hogy elengeded magad, ellazulsz, ezáltal ténylegesen önmagadat tudod adni... ha eléggé magabiztos leszel, és nem függsz más emberek véleményétől, akkor lesznek akik beállnak a sorba és kimondatlanul is a vezetőjükké fogadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!