Akinek nincsenek barátai az hogy viseli hogy nincs kihez szólni nap mint nap?
Figyelt kérdés
Hogy oldjátok meg hogy beszélgessetek,kommunikáljatok ha nincs kivel? Vagy nem hiányzik?2015. aug. 6. 20:27
1/8 anonim válasza:
Néha chatelek idegenekkel. Össze sem lehet hasonlítani az élő kommunikációval, de jobb, mint a semmi. Legalább megismerek új embereket.
2/8 anonim válasza:
A rajszakkörön mindig van kivel váltani pár szót, de ha nem, az sem baj. Én jól érzem magam egyedül.
3/8 anonim válasza:
Én sajnos elveszítettem a barátaimat, akik nagyon fontosak voltak nekem. És a veszteségtől depressziós lettem. És ha valaki depressziós akkor nagyon senkivel sem akar beszélni.
4/8 anonim válasza:
omegle.com -ot ajánlom. Nekem nincsenek barátaim, de azon jól elvagyok. Meg persze ott a család, velük is lehet beszélni.
5/8 anonim válasza:
Megszoktam,elfoglalom magam, dolgozok, elfáradok és a netet nézem, közbe zenét hallgatok és leköt. Persze jó lenne néha csevegni, de ha nincs kivel, akkor? De ez trend is, egyre kevesebb a baráti kőr, a párok elvannak egymással és amúgy tesz mindenki a másikra.
6/8 anonim válasza:
Nagy rajongója vagyok egy népszerű bandának, és rajongói oldalt is vezetek Instagramon, ott szoktam kommentelni meg posztolni, így fel sem tűnik, hogyha épp nincs kivel élőben beszélgetnem. :)
7/8 kyul válasza:
Nekem nagyon nehéz hogy nincs kivel beszélgetni. Mivel a depresszióból még nem sikerült kilábalnom egészen így még rosszabb is. Nem szeretnék magányos lenni. Barátom se sok van. Leginkább az a gond hogy az érdeklődési körünk nagyon más.
Chat-elni nagyon ritkán szoktam. Régebben IRC-vel próbálkoztam, nem jött be.
8/8 Pogány Zsuzsi válasza:
Én se tudok senkivel beszélgetni, csak a gépen. Hiányzik a beszélgetés nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!