Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gond, "ciki", ha egy lánynak...

Gond, "ciki", ha egy lánynak csak fiú barátai vannak?

Figyelt kérdés

Az egész családom folyamatosan ezért piszkál, a szüleim és négy évvel fiatalabb húgom is.

Én 16 éves vagyok, régen voltak barátnőim, de aztán gimibe kerültem, és itt már megérteni sem vagyok képes a lányokat (mindenük a smink, divatos cuccok és a fiúk körül forog, előző kettő a legkevésbé sem érdekel, a harmadik témát szeretem magammal elintézni), arról nem is beszélve, hogy nekik az szórakozás, hogy másokat kibeszélhetnek és bánthatnak. Engem békén hagynak, nem erről van szó, egyszerűen csak tudom, hogy nem lenne velük közös témám, míg a fiúkkal bármiről elbeszélgetek, mert főleg azokban a témákban vagyok otthon, amikben ők is, és azok is érdekelnek.

A legtöbb lányban egyébként sem nagyon bízom, azért is, mert sokszor láttam, ahogy a "legjobb barinők" egymás ellen fordulnak apró kis hülyeségek miatt.

A szüleim, főleg anya szerint ez minden, csak nem normális, és szedjem már össze magam, nem élhetek örökké fiúkkal, mert mi lesz ha majd barátom lesz? (nem értem az összefüggést, a barátok barátok maradnak)

Igaza van? Ha esetleg nincs, hogyan tudnám ezt megmagyarázni neki (más módon, mint ahogy itt leírtam, mert azt már próbáltam)?

2015. okt. 9. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem baj. Én mindkét nem tagjaval barátkozom, de van egy fiú barátom, aki nem szeret fiúkkal lenni. egyszerűen nem szereti, amiket a fiúk (foci, kocsik, számítógépek), és ezért inkább lányokkal beszélget. És mielőtt jönnek a sztereotipikus megállapítások: nem meleg, kifejezetten nagy nőcsábász, talán épp azért mert, figyel a lányokra. Nincs szerintem ezzel baj, én sem értem az összefüggést, hogy miért lenne baj ez, ha majd barátod lesz.
2015. okt. 9. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Még egy megjegyzés: én lány vagyok, és értem, mit mondasz a lányokról, én nekem is ilyen volt az osztályod. Ellenben életem legjobb barátit is ott leltem, ők is lányok, szóval vannak igazán jó barátok lányok között is. Elvégre te is 1 ilyen értelmes lány vagy. Akkor lehet 2 is. Csak biztatásnak írtam. :)
2015. okt. 9. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
*osztályom
2015. okt. 9. 20:15
 14/16 A kérdező kommentje:

#9 :) erre nincs energiám válaszolni... maradjunk két képnél:

[link]

[link]

A többieknek köszönöm! Nyitott vagyok a lányok felé is, de egyelőre ők sem keresték különösebben az én társaságom [az osztályból]. :) Klikkek vannak nálunk, mert rengetegen vagyunk, és ezek általában nem beszélnek egymással, és mivel én egyikben sem vagyok benne, így kölcsönösen békén hagyjuk egymást.

2015. okt. 9. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
16 évesen ne foglalkozz semmivel, csak hogy ne legyen bajod a világgal! Férfiként én is a nők társaságát szeretem!
2015. okt. 9. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem gond, hidd el, hogy sokan vannak így mint te, csak nem tudsz róla.

Én fiúként mindig is jobban jöttem ki a lányokkal, de ennek az is volt az oka, hogy meleg vagyok és elég régóta felvállalom ezt. De így is vannak heteró haverjaim, akik nem gondolkodnak úgy, hogy biztos ki akarok velük kezdeni.

Azért sem voltak sokáig fiú haverjaim, mert a foci, autók nem érdekeltek, ellenben a játékkonzolok igen, de sosem voltam kocka.

Fősulin meg melóhelyen sokkal jobb lett a helyzet, sok közös témánk van így sokkal könnyebb barátkozni ami nem az illető nemétől függ.

Hidd el bőven fogsz még normális lányokkal találkozni, akiknek nem a smink, pletyi körül forog az életük. Az is biztos, hogy ezek a lányok 1-2 éven belül teljesen megváltoznak. 16 éves vagy, ebben a korban még rengeteget fogtok változni. Nem rég néztem a 10.-es osztályképem és kb az akkori osztályom 90%-a teljesen megváltozott.

Szóval ne aggódj fel a fejjel.

2015. okt. 12. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!