Gond, "ciki", ha egy lánynak csak fiú barátai vannak?
Az egész családom folyamatosan ezért piszkál, a szüleim és négy évvel fiatalabb húgom is.
Én 16 éves vagyok, régen voltak barátnőim, de aztán gimibe kerültem, és itt már megérteni sem vagyok képes a lányokat (mindenük a smink, divatos cuccok és a fiúk körül forog, előző kettő a legkevésbé sem érdekel, a harmadik témát szeretem magammal elintézni), arról nem is beszélve, hogy nekik az szórakozás, hogy másokat kibeszélhetnek és bánthatnak. Engem békén hagynak, nem erről van szó, egyszerűen csak tudom, hogy nem lenne velük közös témám, míg a fiúkkal bármiről elbeszélgetek, mert főleg azokban a témákban vagyok otthon, amikben ők is, és azok is érdekelnek.
A legtöbb lányban egyébként sem nagyon bízom, azért is, mert sokszor láttam, ahogy a "legjobb barinők" egymás ellen fordulnak apró kis hülyeségek miatt.
A szüleim, főleg anya szerint ez minden, csak nem normális, és szedjem már össze magam, nem élhetek örökké fiúkkal, mert mi lesz ha majd barátom lesz? (nem értem az összefüggést, a barátok barátok maradnak)
Igaza van? Ha esetleg nincs, hogyan tudnám ezt megmagyarázni neki (más módon, mint ahogy itt leírtam, mert azt már próbáltam)?
Nem baj az, nekem meg 80%-ban lányokból áll a baráti köröm. Oké, az aktuális barátnő az elején általában féltékeny rájuk, de idővel megérti, hogy ők "csak" a barátaim (és ha össze akartunk volna jönni valamelyikükkel, akkor már rég megtörtént volna) úgyhogy nincs mitől tartania.
Egész egyszerűen arról van szó, hogy értelmes ember nem adott neműekkel barátkozik, hanem konkrét személyekkel, nemtől stb. függetlenül. A te környezetedben épp a fiúk olyanok, akikkel szimpatizálsz, de simán találkozhatsz jó fej lányokkal is még életed során. Ha ezt így elmondod a szüleidnek, szerintem meg fogják érteni és igazat adnak neked.
Most jöhetnék azzal az örök érvényű, elcsépelt igazsággal, hogy fiú és lány között nincs barátság, mert az egyik (titokban) mindig többet akar, de nem mondom, majd rájössz... esetleg elég sokáig tudják magukat tartani/tudod magadban tartani és nem tűnik fel senkinek.
Haveri szint lehet fiú és lány között, igazi, szoros barátság ezerből egyszer (se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!