Haraggal váltunk el, mégis ez történt?
Ha nem egyértelmű: A fiú megharagudott rám, mert kezdeményeztem nála. Az ő ismerősét láttam a parkban.
Akkor még nem volt barátom, amikor kezdeményeztem.
Ezt a mosolyt minek kell venni? Volt ennek valami jelentése, ami elárulná a véleményét?
Ha jelentene akkor be probalkkoznal nala is.... ??
Jeszus.......
Azta... hát veled is nehéz lehet együtt élni, a fenének kell mindent túlkombinálni, nincs jobb dolgod? :D
Úgy 8-9 éves korig oké, hogy ha valakit utál a legjobb barátod, akkor jól utálod te is az illetőt. Ostoba birkáknál és párttagok között is megfigyelhető a jelenség. De azért a félig-meddig normális embereknél már nem.
Egyrészt kétlem, hogy megharagudott rád a hapsi, amiért visszautasított. Egyszerűen nem gondolta, hogy lenne értelme azok után smúzolni.
A haverja meg nem feltétlen kell, hogy ugyanazon a véleményen legyen. Lehet neki semmi baja nem volt veled. Az is lehet, hogy meglátott, rémlett neki, hogy ismer, de ha megölted volna sem jött volna rá ki a halál vagy. De csak nem mehetett el simán, úgyhogy rádmosolygott jobb híján.
Vagy szimplán anyukája arra nevelte, hogy ha meglát egy ismerőst, ne a középső ujját lendítse felé reflexből.
Gyakorlatilag kizárt, hogy volt bármi komolyabb jelentősége. Vegyél egy nagy levegőt és lépj túl a dolgon. Napokkal ezelőtt történt semmiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!