Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez belefér a...

Szerintetek ez belefér a "barátnők" kategóriába?

Figyelt kérdés

A párom a két legjobb barátnőjével,illetve az egyikük párjával él együtt egy albérletben.Friss kapcsolat,alig két hónapja vagyunk együtt. A bajok ott kezdődnek,hogy az egyik lány (nem akinek ott lakik a párja) biszexuális,és úgy érzem,hogy közte és a párom között nagyon furcsa barátság van (és ennek a harmadik lány is része de ő legalább hetero).Néhány példa:

1.: Néha együtt fürdenek.Erre az a magyarázat,hogy fürdőgolyó van a vízben méteres habokkal szóval csak egymás fejét látják max,és ilyenkor csak pancsolnak meg lelkiznek.

2.: Bemennek egymáshoz pisilni/fogat mosni/arcot mosni mikor a másik zuhanyozik.

3.: Amikor vihar van együtt alszanak (a párom meg a biszex csaj) mert félnek.

4.: Simán flangálnak egymást előtt reggel bugyiban meg haspólóban,vagy öltözés közben pucéron.

5.: Hordják egymás ruháit,használják egymás fésűit,sminkjeit stb.

Én már mondtam a páromnak,hogy ez fura,főleg egy biszex csajjal,de azt mondta ők olyanok mint a tesók,sose volt több köztük szájra puszinál,és a biszex lánynak van szerelme.Nektek mi a véleményetek a szituációról?(A hibákért elnézést,telefonról írok.)

2015. okt. 6. 07:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőmmel mi dettó ilyenek vagyunk :)

Fürödtünk már együtt,aludni nagyon sokszor aludtunk együtt,egymás előtt pucéran is járkálunk. Nekem is olyan mint a tesóm. Tesóm előtt sem szégyenlősködöm.

Nálunk a családban is járkálunk be ha a másik wc van,fogat mos,fürdik. Persze apám nyilván nem,meg mi sem apámhoz.

Pucéran is flangálunk ha csak én,húgom,anyum van itthon.

Mi nyitott család vagyunk.

Aztán 2 hetet voltam legjobb barátnőmnél ott sem volt semmi szégyenlőzzés :D Ketten voltunk a lakásban.

Mondjuk ő eleve eléggé nyitott személyiség.

Bár mi mindketten biszexek vagyunk,egyszer volt egy kalandunk is,de ennyi :D

Mi csajos csajok vagyunk, leszbikus csajt is ismerek és hát eléggé csajos,nem minden leszbi csúnya,fiús!!

2015. okt. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!