Ez most tényleg bunkósság volt részemről?
Voltam anyummal,húgommal vásárolni Pesten.Legjobb barátnőm Pesten lakik. Én nem szóltam,hogy megyek be Pestre,mert gyors vásárlást terveztünk,húgomnak kabát,nem az a fél napos shopping túra.Barátnőm meg 5 fél 6 körül végez a melóhelyén és még fél óra mire haza ér.Mi már fél 5 körül végeztünk és indultunk haza.Mikor hívott,kérdezte hol vagyok,mondom Pesten autóban.Kérdezte nem e megyek el hozzá,meg mit képzelek én magamról,hogy nem szólok.
Mondom
1. nincs pénzem be metrózni,buszozni hozzátok,
2. azt se tudom onnan,hogy jutok abba a kerületbe,mert eléggé távol volt ahol voltunk és ahol ő lakik.
3. haza felé tartunk anyum nem fog vissza fordulni
4. tudtam,hogy fél 5 körül végzünk te meg akkor még dolgozol.Erre mondta,hogy ő rosszul volt és haza jött fél 4 kor,de hogy milyen bunkó vagyok,nem szólok,hogy Pesten vagyok,milyen barátnő vagyok,meg lephettem volna és stb.
Szerintem ez nagyon gyerekes hozzá állás volt részéről aznap nem is lehetett vele beszélni,mert besértődött.
Persze ő hozzám nagyon ritkán jön,de én ne sértődjek meg? Na mind1. Én nem érzem azt,hogy bunkó voltam,mert nem mentem be.
Szerintetek most ez tényleg tragédia?
Kis város ez,itt nincs senki.
Ő volt itt,tök jó volt minden, minden nap együtt lógtunk,bár akkor is inkább én mentem hozzá,de akkor 5 percre lakott.Időnként mondjuk zavart,hogy ritkán jött át,de én mindig menjek.De oké. Most már azért kicsit gáz lenne,hogy én utazgassak 1,5 órát hozzá,ő meg ha akár szüleinél van akkor is ...szik feljönni.
Igen, én sem örülnék neki,hogy pl pont dolgom van itthon és csak beállít.Régen állítottak így be barátnőim,de azokat se szerettem. Azért nem mindig van cuci rend itthon 5-en lakunk itt (szüleim,húgom és a barátja, én,meg két kutya) Azért mielőtt jön vki jobb szeretek össze rámolni.
Meg nekem van egy rendszer az életemben a kutyák miatt. Így mikor pont séta idő előtt állítanak be azt nagyon szeretem.Csóri kutyák majd behugyoznak,bár én mondom,hogy akkor gyertek velem sétálni,mert muszáj lemennem,szerencsére ez nem okozott sosem problémát.De azért vhol szerintem ez is egy kellemetlen szitu.
Rokonok is így állítanak be sokszor,hogy 1-2 óra és nálatok vagyunk. Se azt,hogy vki otthon van e egyáltalán,mert nálunk mindenki dolgozik ááá nem,meg se egy üdítő se semmi amivel megtudjuk őket kínálni,mert általában mindig akkor állítanak be amikor kb csak szóda víz van,meg tea :D
Barátnőm is többször van,hogy elmegy mekizni,csavarogni kollégákkal munka után. Mondom azt,hogy pár perc és nálad vagyok. Erre közli,hogy nincs otthon és nem is tud olyan hamar haza érni. Én meg mi a f..szt csináljak?? Feleslegesen utazgattam...
Én ezt nem. Most pechemre pont hamarabb otthon volt,mert rosszul lett a melóhelyén. De tényleg nem terveztem,hogy beugrok hozzá,mivel útba sem esik.
És nem sajnálom a pénzt. Én tavaly is kb fizetésem egy részét arra költöttem,hogy hozzá járok be,mert akkor rosszban volt a szüleivel és nem jöhetett a városba. Így én mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!