Mit tegyek hogy ne legyek félénk?
Nagyon félénk vagyok kevés barátom van. :( Sokszor eldöntöttem már hogy megváltozok de egyszerűen nem megy.
nem tudom legyőzni a félénkségemet nem tudok viccelődni és komoly vagyok. HOGY TUDNÉK VÁLTOZTATNI
Ilyen vagyok:
-FÉLÉNK
-KOMOLY
-ROSSZ HUMORÚ
Ilyen szeretnék lenni
-MAGABIZTOS BÁTOR
-VIDÁM ÉLÉNK
-ÉS EGY KIS HUMORÉRZÉK SEM ÁRTANA
TEHÁT MIVEL KEZDJEM?? SOK VÁLASZT KÉRLEK
és hogy béküljek ki magammal?
Nem tartom magamat elég szépnek talán ez az akadály. mindig nézem más lányok képeit és mondom magamba hogy én sose leszek ilyen. ez a bökkenő :(
nem szeretnék képet küldeni legyen elég anyi hogy lány vagyok és 15 éves.. ) A külsöm átlagos nem duci és nem sovány. hajam vállig érő...
Tehát nekem az a gond hogy ha suliba vagyok nem tudok ugy elbeszélgetni senkivel de neten (facebook-o) sokkal nyiltabb vagyok... Ja meg az is a bajom ha jönek ilyen menő csajok meg páwák akkor elbizonytalanodok és nem szolalok meg...
mindenki ugy elvan az osztályban mindenkivel ,RAJTAM KÍVÜL. nem tudok senkihez hozzászolni... mindig egyedül vagyok :( és folyton át gazolnak rajtam léci segitsetek
Próbáltál már fiúkkal barátkozni? Nem a suli legmenőbb srácával, hanem az átlag srácokkal.
A p-csa csajok irigykedni fognak ha azt látják hogy bármilyen fiú odamegy hozzád beszélgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!