Barátság extrákkal?
Én azt mondom, hogy ha neked tetszik a srác és te komolyabb kapcsolatot szeretnél tőle, akkor ne vállald be. Mégpedig azért ne, mert a fiú csak szexet akar, mást nem, tehát nem egymás kezét fogjátok fogni, nem jártok majd moziba, csak együtt alszotok, és ha neked ez a fiú tényleg tetszik, előbb utóbb ebben a barátság extrákkal kapcsolat közben bele fogsz szeretni, a fiú viszont nem biztos, szenvedés lenne a vége.
Jó igen, kell egy bizonyos egymás iránti vonzalom ilyenkor, különben a szex nem lesz jó, de azzal tisztában kell lenni, hogy a fiú nem biztos hogy beléd fog szeretni, így viszont az egész felesleges szenvedés lenne neked.
Nem éri meg, tapasztalatból mondom :)
Miért mi mondjuk meg?:D
Én amúgy mindig bevállaltam az ilyeneket, soha semmi bajom nem lett tőle, sokkal nyíltabb, vidámabb baráti kapcsolat, mert kizárja a vonzalomból adódó kölcsönös feszültséget.
Azóta már stabil, komoly kapcsolatban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!