Jól látom hogy a 20-25 éven felüliek 90%-nak nincs igaz barátja?
10! Én megtettem! Hülyének is nézett... :-D Az a baj, hogy nagyon zárkózottak az emberek, legalábbis itt a fővárosban biztosan. Feltűnt egy lány, akivel szinte minden reggel egy buszon utazunk, mivel szimpatikus volt, gondoltam egy próbát megér, így odamentem hozzá, hogy xy vagyok, mivel együtt szoktunk utazni reggelente, szívesebben élvezném a társaságát az állabdó zenehallgatás helyett. Nagyon kedvesnek tűnt, ezért mertem megszólítani. Kedvesen is fogadta, beszélgettünk, mondta, örült és akkor holnap. Másnap foglaltam neki helyet, de leült előre... azóta nem beszélünk.. :-D Mai napig nem értem a dolgot. :-) Szóval nehéz barátkozni..ha nincsenek gyerekkori, középiskolai vagy fősulis barátaid, buktad, mert tényleg nem nyitottak az emberek. Én örülnék neki, ha egy unalmas reggelen valakinek kedve támadna velem beszélgetni, de hogy én nem "kezdeményezek" többet az fix. :-D
21L
Jól. Habár nekem nem is hiányzik.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!