Ugy kb.2 éve vagyok punk de a környékemen nincsenek valaki van esetleg aki punk, skinhead vagy rocker fejér megyében?
Mellesleg csak közölném hogy a 9-es igen is tudja miről beszél!!
@21:31
Te is csak sokat olvastál max róla, a monitor mögött, de hogy mi van kint az utcán arról halvány dunsztod nincs. Az a klasszikus skinhead ami a kép jobboldalán van, már rég nem létező kultúra, helyét "skinhead néven" a a kép jobb oldalán lévő emberek vették át.
Ha oda mész az utca emberéhez és megkérded mi az a skinhead, senki nem arra fog asszociálni belőle, amit valamikor 50 éve jelentett, hanem a kopasz neonácikra...
Attól, hogy "az utca embere" mire asszociál, az teljesen lényegtelen, akkor is egy rossz eszmét csatolnak egy másik képhez..
A "te is csak sokat olvastál róla" kijelentésed különösen tetszett, ugye általánosságban információt 3 részről lehet gyűjteni,
1, megéled, tehát benne élsz a korban, átéled és úgy mondasz véleményt.
2, utána olvasol, könyvekben, újságokban, levéltársakban, interneten ésatöbbi.
3, olyan emberekkel beszélgetsz, akik megélték az adott dolgot.
Te most ügyesen kijelentetted, hogy "csak olvastál max róla" akkor én pedig kijelenthetem azt, hogy te az összes "utca emberét" végigkérdezted arról, hogy szerinte mit is jelent a skinhead?
Azért javaslom hogy ne nagyon kezdd el magyarázni a skinheadeknek, hogy ők valójában nem is azok. Jobb neked egy darabban lenni...
Egyébként a világ változásáról tudomást nem venni ostobaság. Minden változik. A magyarok se bő gatyában járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!