Melyik fiú legyen?
Most karácsonykor lesz a szalagavatóm a szakközépben.
Szeretnék táncolni,de párom még nincsen.
KÉT FIÚ közül kéne döntenem, erre kérlek Benneteket, hogy segítsetek dönteni :)(próbálom röviden leírni őket)
1.-BALÁZS
Hát ő az osztály társam.Nem igen beszél,mondhatni kicsit visszahúzódó srác.Nem beszél nagyon senkivel a csoportban.Szóval még én se beszéltem vele ebben a 4 évben semmit.
De amúgy nagyon szimpatikus számomra.A jó benne,hogy magas és velem együtt végzős.De nem tudom ,hogy milyen lenne egy ilyen szótalan pasival táncolni.Jah és egyik lány ismerősöm a csoportból már tavaly megkérte, de nem-et mondott neki!!
2-KRISZTIÁN
Ő most 11.-es.Szóval 1 évvel fiatalabb nálam.Alacsonyabb,mint a Balázs,és szerintem kicsit furán mutatnánk.(Magasabb vagyok nála)De talán nem olyan visszahúzódó típusú,mert nem igen bírom a szótalan fiúkat.Persze tudom tánc közben nem kell beszélni , de akkor is .:D
Melyik fontosabb szempont,hogy magas legyen vagy hogy beszédes?
Kit ajánlatok?1-BALÁZS VAGY 2-KRISZTIÁN(válaszotokhoz indokot is írjatok légyszi )
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!!!!!!
Balázs.
Tényleg nem kell beszélni tánc alatt, másrészt a többiek, akik néznek nem is tudják, hogy szótlan a fiú.
Balázs.
Ha nem sokat beszél az csak jó,én se szeretem ha valaki folyamatosan mondja a hülyeségeit...hol ott senkit se érdekel.
Amúgy én se vagyok valami beszédes ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!