A legjobb baratom ket napja meg őrülten szeretett, mara mar mar azt mondja csak baratok vagyunk. Szerintetek tagadja? Bovebben lent.
15/L Van egy baratom, akinek szinte a legjobb haverja az en legjobb baratom. A legjobb barátom természetesen tudott arrol hogy nem vagyok szingli, megis irta hogy szeret stb.
Volt egy buli, amin mindketten ott voltak ,viszont en nem mentem,ezutan a legjobb fiubaratom azt mondta nekem,hogy : figyelj nekem ..... A legjobb haverom es inkabb maradjunk baratok (nem mintha eddig nem lettunk volna azok), de maradjunk ennyiben.
Igen, ez a helyes megoldas,mivel a baratomat meg valamennyire szeretem annak ellenere hogy szoszerint lesz.ar .
Szerintetek a fiu baratom csak mondja hogy mar nem erez semmi tobbet baratsagnal?
Koszonom.
Lehet, hogy csak hirtelen fellángolás volt.
De soha nem jó a ha a barátod barátjával kavarsz.
Nem a legjobb baratom baratjaval kavarok, vele vagyok egyutt:3
De amugy arrol van szo hogy a legjobb baratom azt mondta szeret,de most meg tagadja.
Jaj jol irtad bocsi,faradt vagyok es osszetevesztettem.
Hat nemtudom igazabol:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!