Akkor is szeretnéd a legjobb barátnődet, ha elmondaná, hogy leszbikus?
Nem, nem szeretném!!!
Mert:
- Mi van ha rám nyomul a kis retek?
- Hogy beszélgessek így a pasikról, kockás hasakról vele??
- Hogy beszéljem ki a pasis ügyeimet vele, ha fel se fogja mi van, mert egy kis leszbi csíra?
- Igenis szeresse a kukit, ez nekem fontos!!!
(Irony)..az ostoba homofóbokat gúnyoltam. De szerintem a legtöbb lány elfogadja.
Őszintén nem értem, valaki ezt miért ne fogadná el.. De vegyük sorra a homofóbok, vagy ódzkodók érveit:
"Mi van, ha belém szeret?"
Ha beléd szeretett volna, akkor valószínűleg a kettőt együtt mondja el, azaz, hogy leszbi és beléd is esett. Fiú barátod is beléd szerethet. De egyébként nem túl valószínű, hogy beléd esett, ha azt mondja hogy teljesen barátként kezel. Meg egyébként is..ne legyél már olyan beképzelt, hogy minden leszbi beléd szeret.. :D
"Hogyan beszélgessek a pasikról így róla?"
Ha régóta a barátnőd, és eddig se beszéltetek pasikról róla, akkor ezek után se hiányold ezt hirtelen. Ha meg beszéltetek, akkor ez után is tudni fog beszélni veled róluk. Ha meg nagyon zavar ez, hogy nem tudod mélyen kitárgyalni a férfi test rejtelmeit, akkor erre keress egy hetero barátnőt, nagy cucc.
"Hogy beszéljem ki vele a szerelmi ügyeimet?"
Ez nem nemi orientáció-függő. Ha empatikus, nyitott lány, ugyanúgy fog tudni kapcsolati tanácsokat adni, sőt sokszor jobban mint a heterók. Egyébként fiúbarátoknak is lehet beszélni a pasikról, neki meg a csajokról, az is sok esetben működik..
"Engem is leszbinek hisznek miatta"
Ó, igen a jó öreg önzőség és népszerűség-hajszolás. Ha neked ennyire fontos mások mit gondolnak, és ezért eldobsz egy egyébként nagyon jó barátot, akkor magadra vess! Te fogod megbánni.
szerintem nyugodtan beszélgess és főleg kérdezz tőle.
szerintem zavarában nem viselkedik megfelelően.
és ezen segits te oly módon,hogy kérdezel.
mi az ami zavarja? mitől lettél te más az ő szemében?
és hamar rájöttök majd,hogy semmi nem változott-
ha ezek után sem normalizálódik a kapcsolat a barátság? akkor sajnos ezt tudomásul kell venned és elfogadnod azt is,hogy nem biztos,hogy a legjobb barát.
maga a barátság az olyan komoly dolog,hogy egy ilyen őszinte megnyilatkozás csak erősitheti és nem megszünteti!
megtisztelted vele és a legnagyobb bizalommal voltál feléje.
én szerintem ez az ügyetlen viselkedése az a "nemtudásból"eredhet és nem is feléd lehet ez kritika hanem egyszerüen nem tudja hogyan kéne neki viselkedni.
ha neked fontos a barátsága-akkor beszéljétek meg egészen addig amig fel nem fogja:nemhogy félnie nem kell,hanem valaki megtisztelte egy nagyon is bizalmas dologgal ami annyit jelent-őt értékelik és mertek rábízni egy igenis fontos dolgot.
tisztázzunk valamit.eg leszbikus az nem MINDEN AZONOS NEMŰT akar...ahogy itt előttem irta valaki.
semmi de semmi félnivalója nincsen senkinek.
ez nem egy nátha hogy rátüsszentesz és máris beteg leszel.
ezt nem lehet csak úgy "elkapni"
felnőtt emberek tudjanak már gondolkozni.
ha nem tudnak akkor sziveskedjenek ismeretkre szert tenni irodalom esetleg szakirodalom segitségével.
arról nem is szólva,hogy mindannyiunknak van ilyen beállitottságu szomszéd/ismerős/munkatárs-csak nem tud róla.
és semmi baja velük.
pedig?
leszbikus.
szóval mindenki kicsit nézzen magába aki elutasit,undorodik,elitél.
a felsoroltak mind sokkal könnyebb mint megérteni tolerálni elfogadni.
arról már nem is szólva,hogy kinek mi köze ahhoz,hogy valaki másokat abszolut nem zavaróan de erőteljesebb érzelmekkel viseltetik a szokásostól eltérően?
na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!