Legjobb barátnőm regisztrált egy leszbikus társkeresőre, amit véletlenül vettem észre, kérdezzek rá?
Az egyik(több van) e-mail címemre volt elküldve az aktiváló e-mail az oldalról. A jelszavát nem tudta csak az e-mail címet. Ma beléptem,mert időnként a 3-4 e-mail címemre belépek. Április elején akart regisztrálni, ott volt a link,ahogy be lehet aktiválni.Nem tudta,mert nem tudta a jelszót.Viszont érdekes mód tőlem meg sem kérdezte,hogy mi az. Azóta sem kérdezte meg.
Tudom,hogy van benne hajlam,többször volt már a leszbikusság,biszex téma a beszélgetéseink közt.Mi is kipróbáltuk. Pont ezért nem értem miért nem mondta ezt el nekem.Mivel már egy hónapja volt ez az e-mail. Nem tudom rákérdezzek-e vagy hagyjam?
Tehát a te címeddel regisztrált ő a tarskeresobe?
Mi az istenért?
Miért nem egy saját címmel regisztrált?
És te meg miből gondolod, hogy pont ő volt az, aki a te címeddel oda regisztrált? Bárki lehetett, aki 1.) Tudta a címedet, és meg akart tréfálni, 2.) aki véletlenül rossz címet adott meg a regisztrációkor.
Ő nem az a poénkodós típus.Már rég ismerem sose csinál ilyet poénból.
Igen, az enyémmel. Nekem van direkt több oldalakhoz,volt már hogy mondtam azt használhatja. Ő elfelejti az összesnek a jelszavát. Egy volt neki hivatalos dolgokhoz pl munka.De már annak se tudja. Ő nem annyira e-mail-zik.Én meg jobban benne vagyok,sok helyen más e-mail stb.
Tuti ő volt, mert Kedves/kamu neve amit tudok,hogy használ pl társkeresésre / értesítjük......
Na meg ez olyan e-mail cím,hogy ilyet még véletlenül sem lehet csinálni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!