A legjobb barátnőm teljesen megvátozott. Mit tegyek?
Évek óta legjobb barátnők vagyunk, ő az egyetlen ember a világon aki mindent tud rólam.Viszont tavaly új környezetbe kerültünk mindketten, és éreztem ahogy napról-napra jobban változik a rossz irányba, amikor dumáltunk, folyton csak magáról beszélt meg a fiújáról, és a viselkedése is más lett, beképzelten és lenézően kezdett viselkedni, és már nem élveztem úgy a társaságát, mint régen.Aztán ahogy telt az idő és egyre jobban változott, egyre kevesebbet beszéltünk, találkozni már hónapok óta nem találkoztunk és volt hogy hetekig nem is írt, ha én nem kezdeményeztem.Persze vannak más barátnőim is, de azok csak felszínes barátságok, ez a lány volt az egyetlen igaz barátnőm.Amikor neki volt rossz időszaka mindem időmet azzal töltöttem hogy felvidítsam, vele legyek, emiatt sajnos hanyagoltam a többi barátságomat, most pedig, hogy nekem lenne rá szükségem, nem is érdekli és ez dühít.Elhatároztam, hogy ha nem kellek neki, akkor nem erőltetem a dolgot, nem találkozok vele, nem írok neki, vegye észre magát, erre most olyan dolgokat vágott a fejemhez hogy én változtam meg és hogy én vagyok az aki nem tesz semmit a barátságunkért.Nagyon önbizalomhiányos vagyok mostanában, és emiatt az alakítása miatt még én éreztem magam rosszul, mintha az én hibám lett volna, pedig én tényleg mindent megpróbáltam hogy mentsük a barátságunkat, őt nem érdekeltem.Most mit csináljak? Nagyon magam alatt vagyok:(
16/l
Én is hasonló helyzetben voltam/vagyok. A legjobb, ha hagyod tönkremenni. Felesleges így küzdeni érte. Már nem fogjátok újra megtalálni a közös pontokat.
Szép volt, jó volt, elég volt. Sajnos ez így van.
16/L
Azért mondta,hogy te vagy a hibás,hogy érzelmileg kizökkentsen,lelkiismeret furdalásod legyen. Így újra átgondolod az egészet, aztán vhogy még is csak te kerülsz ki hibásnak.Hirtelen csak a hibáidat látod,nem azt amiket ő követett el ellened.
Így megbocsájtasz neki adsz még esélyt. Aztán pár hét,pár hónap múlva ugyan itt leszel.
Én is azt tanácsolom,hogy hagyd inkább,mert te fogsz rosszul kijönni!!
Ha keresne és kérdőre vonna megmondod azokat amiket leírtál,hogy te mellette álltál,viszont tőle ugyan ezt nem kaptad vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!