Szerintetek lehet barátság egy 36éves tanárnő és egy 17éves diák között?
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 16:50
11/13 A kérdező kommentje:
17éves lány vagyok, a tanárnő akihez járok +matekra.
az elején még szimpla tanár diák kapcsolat volt de kb egy hónap mulva megkért hogy tegezzem, rengeteget beszelünk facebookon majdnem minden nap, minden ünnepkor megajándékozzuk egymást, voltunk már moziba, rengeteget beszelünk az orákon egymás életéről minden titkom tudja es én is elég sok titkát tudom, sokszor irt arra utaloan facebookon hogy a barátjának tekint, és irta már hogy nagyon kedvel és szeret de fogalamam sincs hogy ő most hogyan tekint rám? Mint egy barátnő vagy mint egy kedves diákja vagy fogalamam sincs.
ennyi a történet. ezek után is váltsak sulit? :(
2015. aug. 26. 17:19
12/13 anonim válasza:
amugy minek irtad ki a kerdest 2x??
13/13 A kérdező kommentje:
szerintem itt most nem az a lényeg :)
2015. aug. 26. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!