Hogyan változzak?
Mind jó amit csinálsz, sokan odavannak a gördeszkás lányokért. A világnézeten változtatni a legnagyobb baromság, ugyanis mindenkinek más a jó. 3 kis szaros azt mondja rossz a világnézeted, mikor semmit nem értek még el.
Pasid van vagy egy barátod aki fiú? Mert nem ugyanaz.
Kezdj el többféle zenét hallgatni. Mikor először halottam metált azt mondtam mi ez a sz@r, ilyet soha nem hallgatok. Kpoppal szintén. Ugyanígy punkrockal. De aztán megtaláltam mindegyiknek valamelyik alternatíváját és hetente lett új kedvenc zeném. 8. osztályba 3db zenén kívül minden mást sz@rnak tartottam, most kb 100 olyan zenét hallgatok amiről rádió azt se tudja, hogy létezik.
Az egyetlen amit tudok mondani, hogy öltözz csajosabban. A fiúk nem Justin Biebert kedvelőkre hajtanak, legfeljebb biszexek/látens homoszexuálisok vagy a domina szeretők. Vegyél egy feszülősebb világosszürke koptatott farmert, valami rózsaszínes deszkás cipőt, úgyis az most a divat, és mondjuk egy off-shoulder toppot, vagy ha hidegebb van valami lányos kardigánt. Nem tudom van a szükséged sminkre, ha van szerintem egy műszempilla elég. (Többségen sokat dob)
A hajadat nem tudom hogyan hordod, de hordhatod úgy mint ők. Írd be googleba, hogy "skate girl" és ott válasz egy megjelenést, vagy csak hajat. Az ilyen hajak tetszenek a fiúknak.
Cigizésre senki nem fog kényszeríteni de nyilván nem szeretik ha előttük szidod, hogy milyen büdös egészségtelen stb. (Én nem cigizek de amikor elkezdik játszani az agyukat, hogy káros, stb. az engem is idegesít.)
Pialásra meg annyit, hogy ha azt mondják vegyünk egy sört akkor nem kell azt mondani, hogy én nem kérek.
Nem tudom miért gyűlölöd amikor ki sem próbáltad. Ugyanúgy propaganda szerint élsz mint ők, ez is világnézet kérdése.
Korosztályod fele így gondolkozik és ribizlizi a másikat, a másik fele pedig lúzerezi ezt a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!